Buyuk depolama birimi denetleyicisiYeni Formatladığım Toshiba satallite m100 modelli laptopumun internet bağlantısını bi türlü kuramadım.driverler yuklü görülüyor wirless açık ken bağlatılarıda tespit ediyor.ve bağlanmak istediğimde sunu yazıyor (AĞ adresi aranoıyor ) yani ip
Konu resh tarafından açılmış, 11117 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Buyuk depolama birimi denetleyicisi konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 11117. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64043
Karma etkisi: 0
![]() Karma: -48
|
Yeni Formatladığım Toshiba satallite m100 modelli laptopumun internet bağlantısını bi türlü kuramadım.driverler yuklü görülüyor wirless açık ken bağlatılarıda tespit ediyor.ve bağlanmak istediğimde sunu yazıyor (AĞ adresi aranoıyor ) yani ip atamıyor sanırım.bağlantı yok aygıt yöneticisinden kontrol ettiğim de sadece Buyuk depolama birimi denetleyicisi üstünde soru işareti
sizce bunda n mı kaynakalnıyor yada bu konuda yardımcı olucak var mı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
modem ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim,eğer ip alamıyorsa ya modemin dhcp'si kapalıdır,yada encryption var ve notebook'unda girilmemiş olabilir,konunun büyük depolama birimi aygıtı ile alakası yoktur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64043
![]() Karma: -48
|
bende Driver cd yok.
daha öncede formatladığımda intelin sayfasından suan hatırlamıyorum bir driver indirmiştim problem kalmamıştı. suan ne denediysem olmadı. anlamadığım konularsa ben laptomu iş yerinde kullanıyorum. iş yerinde wireless ve kabloluyla bağlanmıyorum wirless sinyali alıyor ağ ip adresi atamıyor Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=165991 ama ne hikmetse evde ki wireless te bağlanabiliyorum. iş yerindeki modemi hiç ellemedim onda sorun olduğunu düşünmüyorum laptopta olsa evde neden bağlanıyor onu anlamıyorum.hadi bunları geçtim kabloyla bağlanmak istediğimde hiç bağlanamıyorum aygıt yöneticisinde herşey çalışıyor gözüküyor sadece (Buyuk depolama birimi denetleyicisi)üstünde soru işareti var ben bundan şüpheleniyorum. Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154331 Yer: ödemiş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 410
|
kardeş aynı sorun bende de var bilgisayarım kablosuz ağı buluyor bağlanıyor ama internete girmiyo ağ bağlantılarına baktım bilgisayara direk yerel ağı görüyor bi türlü yapamadım bi yardım ederseniz bana da
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -5194
|
arkadaşlar aynı sorunlarrın daha fazlası bende vardı,
adamlar leptopa yükledik onu kullanmak zorunluluğu koyuyolar, dedim ben yemişim sizin sorumluluğunuzu, ve hemen sısteme formatı bastım basmazdan önce program filestteki driver ve toşitiba dosyaları yedek aldım başladım v e sistemi kurdum, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=165991 meğer nalet olası neçok program ıstermiş driver aramaktan canım çıktı, herşeyi toparladım tek sorunum mikrofonun çalışmaması, okadar uğraştım 64bit drayvırınıda buldum ama nafile hala, büyük depolama birimi denetleyicisi diye aygıt yöneticisinde ünlem var, yani gece yarısından beri uğraşıyorum eğer bir çaresini bulursam hepsini mutlaka paylaşacam, ama şuana çözüm bulamıyorum, bakıyorum buraya bir allahın kulu yardıma gelmemış. inşallah sorunumuzu çözeriz umuduyla herkese hayırlı ramazanlar |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|