Büyük Hackerlardan küçük yardIm!!Ya abilerim bi racam var izninizle..küçük bi rica..ben yildizda okuyorum..bu sene hazırlıkta çaktım..bizim okul notları exel dosyası olarak yayınlıyor..benim ricam ekte verdiğim exel dosyasını sitedekiyle nasıl değiştireceğim..yada sizLerden biri değişTirebilir
Konu nightashes tarafından açılmış, 1044 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Büyük Hackerlardan küçük yardIm!! konusundaki toplam yorum: 19, okunma sayısı: 1044. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1254
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Ya abilerim bi racam var izninizle..küçük bi rica..ben yildizda okuyorum..bu sene hazırlıkta çaktım..bizim okul notları exel dosyası olarak yayınlıyor..benim ricam ekte verdiğim exel dosyasını sitedekiyle nasıl değiştireceğim..yada sizLerden biri değişTirebilir mi? ya hayati bi durum söz konusu ben bizimkilere söyleyeme kaldığımı..ve size yemin ederim sadece kendi bölümümde değişiklik yaptım başka hiç kimsenin kine dokunmadım..lütfn yardımcı olurmusunuz..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=16620 adress :www.ybd.yildiz.edu.tr yada bana bi yol gösterin şöle hackleyebilirsin falan tarzı..lütfen ya yardıme edin!! yalvarıyorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1966
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 476
|
açık konuşmam gerekirse bişey yapamazsın.yapabilrisin ama çok zor
bence hiç zorlama gerçeği anlat moralini bozma ama gerçeklerle yüzleşmelisin (bu aralar kurtlar vadisinin etkisindeyim ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6510
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 117
|
durumuna çok üzüldüm...
![]() ![]() ama bi'şey yapabileceğini ben de sanmıyorum... yani sınıfta kalmak çok kötü bi' duygu olsa gerek... ![]() ![]() ben yazılılardan 2 aldığımda çok üzülürdüm.... (Hiç 1 almadım herhangi bi' yazılıdan) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #22708
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 11
|
Senin durumun vahim.Zor bir iş anlayacağın
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
|
ya valla içler acısı durumum var..babama söyleyemem kesin vurur beni yaz okuluna bile gidemiyorum sırf buı yüzden.. notları soracak ki büyük ihtimal o öğrenir kendi bana sadece oğlum aferinh bak kalmışsın der girişir ayrı konu ama benim bi yol bulmam lasım beyler..bi elimden tutunda şu kardeşinize yardım edinç..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15207 Yer: mi? hiç sanmam
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 8
|
kardeş, dediğin zor iş gibi gözüküyo. bende bu sene toplam 12 dersin 8'ini bıraktım.bütler geldi oldu hala bi şeye çalışmadım.yattım bütün sene. okumaktanda soğudum okuduğum bunca seneden de nefret ettim 2 haftadır beynim uyuşuk, salak gibi geziniyorum.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=16620 sana şunu diyim, hiç bi şey, onu beklerken çektiğin sıkıntı kadar sıkıntı yaşatmaz sana. söylemekten başka yolun yoksa bekleme söyle. 2 gün dırdırı olur biter. ama sen söylemen gerekeni saklarsan emin ol kafayı yersin yawaş yawaş. bunları moralini bozmak için yazmıyorum. benimde canım sıkkın ondan böle oldu. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
|
valla ya ben hayyata söyleyemem adam bu sene sırf oğlumun dersleri ii diye araba falan aldı..valla geri alır..onu bırak bide ben gitti final barajıona takıldım normalde geçiyorum final barajına takldığım için kaldım bana o koyuyor..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1714
![]() Karma: 11
|
walla durumun zor yaaa
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9003
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 358
|
kardeş ailen seni okula göndersin sen gez toz kal ondan sonra böle bir yardıma baş vur. ben sana değil ailene acıyorum. babam araba aldı diyosun allahtan kork kim bilir hangi umutlarla seni okula gönderiyorlar. yazı vall yazık. şimdi böle bir düzeltme yapılırsa gelecek senede buna güvenir yine kalırsın. kardeş bizde üniden geçtik bırak alemlere dalmayı oku okulunu bitir. ailene en güzel hadiyeni ver. kendini aldatma. herşeyden kaçabilirsin ama vicdanından ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #672 Yer: :)
![]() Karma: 28
|
Hmmz. Keşke elden birşey gelse ama bu imkansız la eşdeğer de birşey. Rahat ol ya dedikleri gibi 2 günde geçer gider. Herşey unutulur.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15207 Yer: mi? hiç sanmam
![]() Karma: 8
|
kardeş kafana takılan arabaysa bence sorun bile yok ama onu sırf bi örnek olarak werdiysen başka.ben evde moralim bozulacak diye gitmiyom memlekete. millet tatiline başladı ben burdayım.elim boş ama ders de çalışamıyom(moral falan kalmadı)
depresyona az kaldı heralde ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Hızlı Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Hızlı Çırak
|
he bide bişi dicam ya dedeğim gibi fazla anlamıyorum (en azından sizlerin içinde hiçim) ama neden böle kesin konuşuyorsunuz onu analmadım? neden hacklenmez.. ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9003
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 358
|
nightashes durum böyleyse kusura bakma. ben sadece emeğe saygı istiyorum. çocuklarını okutmak için neler çeken anneler babalar var . gerçekten buna rağmen hiç bişeyi umursamayanlar canımı sıkıyor. kusura bakma belkide biraz hassas davrandım
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Hızlı Çırak
|
ya önemli değil artık bu vakitten sonra bişide yapılmaz ben sadece onlar bunu öğrenmesin istiyorum onlara yazık olduğu için..ben zaten hala şoktayım nasıl olurda bi kıçu kırık sınavdan 50 altı alırım diye..ya 50 alsam 75 ile sınıfı geçecem ama alamadım..neyyse artık önümüzde sene inşallah..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|