Cızırtı var mı Cızırtı.. ((= Bir zamanlar..Star 1 geldi miiii? Cızırtı var mı cızırtı? Bağır yahu, duymuyorum ... Trt bozulsun, Star 1'de dansöz çıkacak, o geldi mi onu söyle sen... War mı Aramızda çatılara çıkmayan ((=
Konu farego tarafından açılmış, 1095 kişi tarafından görüntülenip, 27 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Cızırtı var mı Cızırtı.. ((= Bir zamanlar.. konusundaki toplam yorum: 27, okunma sayısı: 1095. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82334 Yer: 6
Karma etkisi: 8668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 865336
|
Star 1 geldi miiii?
Cızırtı var mı cızırtı? Bağır yahu, duymuyorum ... Trt bozulsun, Star 1'de dansöz çıkacak, o geldi mi onu söyle sen... War mı Aramızda çatılara çıkmayan ((= ![]() ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=340443 ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #140871 Yer: Antalya
Karma etkisi: 46720
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4671238
|
hele kış günleri, rüzgar çevirir, çıkarsın çatıya aşağıdan ses gelmez
heyy bee |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
bizim buralarda ilk çanak anteni ben kurdum.millet bana garip garip bakıyordu,ama şimdi her yer çanak anten dolu.
çatı anteni içinde az çatılarda gezinmedim kış günlerinde. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #387282 Yer: S> Xigenon Item's
Karma etkisi: 20265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2026048
|
Anten oLdugu dönemLer Fenaydı
![]() ama Şuanda evde çanak anten vaR . ![]() Çanak Anten'nin Önundekı Kazıga KâR geLince Yayın Giderdi. ben Çıkar üstünü TemizLerdin Bez ataRdım Bidon TAkardım bişiler yapardım yayını geri getirirdim ![]() heytt be ne zaman gecmiş D : |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
Alıntı:
Çanak anten falan bizi yeme şimdi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
abi bir günde güler yüzlü smileyli bişiler gönder bugün içmiş gibiyim, gülelim eğlenelim birbirimizi ciddiye almayalım
Bıraktığım gibisin abi Kısa ve kendinden emin cümeleler Abi bugün bi mola ver, yüz kasların gevşesin, çok yormuyor mu onları o şekilde sert tutmak Rahat takılalım, bnalanırız belki, yada sabaha yatakta kalp krizi geçirirz, yada kaza kurşununa gideriz, elektirik çarpar.. kayseride denizde bogulurz.. Ne yani bu ihtimaller senin gülme ihtimalinden daha mı fazla.. Düşündüm de evet galiba. Hadi bari buna gülmedim deme ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
uzaktan öyle mi görünüyor yoksa? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135207
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4556845
|
Babam atari alacağım diye kandırıyordu beni sürekli..
Bir gün altılıyı tutturmuştum gidip atari almıştım babam niye aldın diye bir ton fırça kaymıştı ![]() Be adam sen hem söz verip geçiştiriyorsun bizim kupon tutuyor kendimize atari alıyoruz o parayıda neden harcadın diye fırça kayıyorsun terbiyesiz ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154269
Karma etkisi: 30110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3010064
|
Alıntı:
imla tamam da... anlatım tarzı.... ![]() bir şey içmedin di mi ? ![]() yahu, bu antenlerden az kurmadım.. biz çocukken tv bile yoktu.. siyah beyaz tv alana kadar ailemiz...Ooooo.. üst kattaki komşular az çekmedi bizden.... rahmetliler..nur içinde yatsınlar... sonra siyah beyaz tv... ...ve işin ilginci mahalledeki ilk renkli tv... bizde.. (Almanyada akraban olunca...) ilk renkli tv... ve ilk deneme yayınları... hooop.... bu sefer bütün mahalle bizde... ![]() derken trt 2-3-4-5 ve özel yayınlar... ilk çanak anteni ben kurmuştum.. mahallede... belki de ilçede... normal antenler yeterince çekmezdi... daha türksat bile yoktu... eutelsat ta idi trtler bile... Atv başka bir eutelsat uydusunda... en çok kanal Astrada idi 50 adet... falan... ve ondan 20 kanal alabilmek için en az 3 metrelik çanak gerekiyordu... ve threshold kapasiteli receiver lazımdı...drake gibi.. zaten yerli receiver yoktu ki... digital falan hak getire...Analog hepsi... ibreli falan..geri aletler.. lnb çeşidi fazla yok...thompson en kral marka... digital konusu 2000 li yıllarda yayıldı... her şey dün gibi... ![]() şimdiki çocuklar bilgisayar beğenmiyor... bizim ise en büyük hayalimizdi bir bisiklet... ![]() Düzenleyen vodoks®™© : 19-01-2010 at 01:06. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4556845
|
Vodoks usta bir şey almadım;imla yerinde,harfler yerli yerinde sadece olması gereken kelimeler yerli yerinde değil ama anlatmak istediğimi anlatabildiğimi düşünüyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3010064
|
Alıntı:
![]() Ulukuş'a (peder bey hazretleri) pek kızmışsın çocukken... ![]() "Ulukuş" lafına kızmadın umarım... Yaşça büyük, tecrübeli insan manasında kullandım... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
|
Bundan sonra kızmak yok vodoks usta sadece sevgi ve saygı var mutluluğun formülünü bulmuşum gerisi hikaye
![]() Fox uyumaya gidiyor sizlere iyi geceler Wardom ailesi ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
bir ara bana da pm den at formülü... ![]() herkese lazım bir şey... mutluluk... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #319180 Yer: Everywhere is Trabzon For Us
Karma etkisi: 4058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 405313
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Burasi Bir Zamanlar Yemyeşilmiş | brknesta | Güncel | 5 | 08-07-2007 11:09 |
| 80 lere dönmek isteyen varmı | Crazy-Ozzy | Genel | 3 | 08-09-2006 10:39 |
| bir zamanlar fakir ve gururlu bir genç vardı | caldion | Geyik | 20 | 07-08-2006 23:33 |
| Bir Zamanlar İstanbul,Bir Zamanlar Dubai | DeRViSh | Geyik | 23 | 07-04-2006 15:58 |
|
|