c# da proje yapıyorum bilgisi olanlar içeri takıldıgım yerler varmenuStrip1 yaptım ama form un en ustunde sabıt kalmasını istiyorum scroll u cevırdıgımde asaya ındıgımde o her zamn gözuksun ıstıyorum birde resim ekleme yapmak isitoyurm kullanıcı bır tusa basarak kendı
Konu cenklayik tarafından açılmış, 86 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
c# da proje yapıyorum bilgisi olanlar içeri takıldıgım yerler var konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 86. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #577785
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
menuStrip1 yaptım ama form un en ustunde sabıt kalmasını istiyorum scroll u cevırdıgımde asaya ındıgımde o her zamn gözuksun ıstıyorum
birde resim ekleme yapmak isitoyurm kullanıcı bır tusa basarak kendı resmını eklıcek bunun ıcın nerden baslıyarak yola cıkmalıyım |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bil IQ OKS LGS SBS Fen Bilgisi Görsel Eğitim Seti 35VCD | irfan7563 | Programlar | 0 | 04-07-2011 13:09 |
| NFS CARBON Hakkında bir soru...(lüften sadece bilgisi olanlar) | blumpy | Oyun Genel | 5 | 23-11-2006 20:35 |
| port bilgisi olanlar bı bakın.. | onedeath | Yardım | 5 | 13-11-2006 20:20 |
| Bilgisi olanlar lutfen..! | Red_Bull | Wardom Programları | 2 | 19-03-2005 09:27 |
|
|