c# textboxlar arası enter ile dolaşma?S.a c# yazılım egitim kursu alıyorum rahatsızlıgımdan dolayı gidemedim bir kaç gün galiba kaçırdığım yerden sormuş hoca.nette araştırmalarıma ragmen bulamadım.benden c# da textboxlar arasında enter ile dolasmamı saglamayı yapmamı istedi
Konu IIUjioII tarafından açılmış, 577 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
c# textboxlar arası enter ile dolaşma? konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 577. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367916
Karma etkisi: 260
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25764
|
S.a c# yazılım egitim kursu alıyorum rahatsızlıgımdan dolayı gidemedim bir kaç gün galiba kaçırdığım yerden sormuş hoca.nette araştırmalarıma ragmen bulamadım.benden c# da textboxlar arasında enter ile dolasmamı saglamayı yapmamı istedi ama nasıl yapılır bir türlü bulamadım bir yerde bilen var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130925 Yer: !stanbul
Karma etkisi: 5166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 516048
|
tabindex değerlerini ayarladıktan sonra her textbox için keydown kısmına da aşağıdaki kodları yaz böylelikle enter gönderildiğinde diğer kontrole geçer.
Kod:
private void textBox1_KeyDown(object ******, KeyEventArgs e){
if (e.KeyCode == Keys.Enter){
SelectNextControl(****** as Control, true, true, true, true);
}
}
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |