C# Yardım Gerekli...Bir dönem ödevi için C# ile veritabanı uygulaması gerekli. Tasarımları ve veritabanını hazırlıyorum ancak C# hakkında hiç bir bilgim olmadığı için kodlamasında yardım edecek arkadaşlar gerekli. Fazla detaylı bir proje
Konu djmavi tarafından açılmış, 91 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
C# Yardım Gerekli... konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 91. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Bir dönem ödevi için C# ile veritabanı uygulaması gerekli. Tasarımları ve veritabanını hazırlıyorum ancak C# hakkında hiç bir bilgim olmadığı için kodlamasında yardım edecek arkadaşlar gerekli. Fazla detaylı bir proje değil.
Veri tabanına kayıt işlemleri firmayı göster - ekle - düzelt Personel ekle - sil - düzelt Firma ortak ekle - sil - düzelt Kayıtlı bilgilere göre döküman olarak çıktı al. (Crystal Report) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=518154 (Arayüz ve VT hazır sayılır. Rapor tasarımlarına bakmadım daha. Veri tabanı bağlantısına ve exe kodlamasına yardım lazım.) Süremiz Sınırlı 1-2 gün. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Windows XP : Remote Assistance ( Uzaktan yardım ) Nedir? Nasıl yapılır?[Resimli] | muratlove | İşletim Sistemleri | 5 | 27-08-2009 23:12 |
| usenext account gerekli yardım edin arkadaslar | besimbicer | Accounts | 2 | 02-12-2007 23:26 |
| Acil YArdım gerekli | ttt_aaa | IRC | 1 | 16-11-2007 22:02 |
|
|