.Cab Uygulamaları Hakkında Yardım...Merhaba Arkadaşlar; Elimde .cab Uzantılı PDA Cihazlar İçin Yazılmış Bir Program Var Ben Bu Programı Bilgisyarıma Ne Şekilde Yükleyim Çalıştırabilirim Bilgisi Olan Varmı Acaba?
Konu hakandogru tarafından açılmış, 135 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
.Cab Uygulamaları Hakkında Yardım... konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 135. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26677
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 6
|
Merhaba Arkadaşlar;
Elimde .cab Uzantılı PDA Cihazlar İçin Yazılmış Bir Program Var Ben Bu Programı Bilgisyarıma Ne Şekilde Yükleyim Çalıştırabilirim Bilgisi Olan Varmı Acaba? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #373723 Yer: Old School
Karma etkisi: 3290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 328724
|
telefonda çalıştırmak için telefon hafızasına atıp dosya gezgininden attığın klasöre girip dosyayı çalıştırarak kurulum yapabilirsin
bunu mu sordun yoksa programları pcdemi çalıştırmak istiyosun ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
Programları Pc de Çalıştırmak İstiyorum Telefonda Çalıştırmakta Problem Yaşamadım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
Yokmu Bilgisi Olan?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #409442
![]() Karma: 10
|
Öncelikle slm...
Hakan kardeşim... Bunu 3 yolla bilgisayarında denersin. 1. Windows Mobile 6 SDK programını indirerek. (microsoft sitesinde mevcut) 2. MyMobile yazılımı ile pda yüklü programı bilgisayarından kontrol ederek. 3. Pda işletim sistemi ne ise ona özgü manager programı ile kendin derlersin (Bu yöntem sakıncalı bilgin yoksa hiç deneme) 1. Yöntemde sanal bir windows Mobile işletim sistemi kuruluyor ve sanki pda cihazının içindeymişin gibi programları deniyorsun. (en güvenli yol) 2. Yöntemde cihazı uzaktan bağlantı yapmışın gibi kullanıyorsun. 3. Yöntem programı kendin yazarsın. Bu yöntemde eğer c++ , delphi, asch II bilgin yoksa hiç bulaşma) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522266 Yapmak istediğini daha net anlatırsan, daha fazla yardımcı olabilirim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #409442
![]() Karma: 10
|
Bu arada profilimde çırak yazıyor ama bu konuda çok çok tecrübeli ve bu konularla aşinayım. Kendi programımı kendim yazıyorum. Devlet dairesinde M3 ve magellan cihazlarla uğraşıyorum. benim fazla zamanım olmadığı için ilgilenemiyorum forumlarla. Senin bu mesajını tesadüfen gördüm. yoksa her zaman cevab yazamıyorum
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kredi Kartı Borcum Hakkında Kredilerden ve Bankalardan Anlayanlar Yardım:( | SoNiC__ | Genel | 9 | 14-02-2009 00:48 |
| Yardım msn 9.0 plus hakkında yardım.Mavi ekran hatası yardım | CocoCimi | Yardım | 2 | 18-12-2008 20:11 |
| RAPTOR 3.0 Programının kullanımı hakkında yardım | ıago | Yardım | 6 | 27-07-2007 21:03 |
| yardım program hakkında | ANDR0MEDA | Yardım | 5 | 14-04-2007 21:25 |
|
|