Çağrılan programı bulmakMerhaba arkadaslar elimde bir program var bi bilgisayarda çalışıyor ama baska bi bilgisayara almak istiyorum herneyse dosyanın kendisini kopyalayıp calıstırdım sonra programın amacı pdf üretiyor bende deneme yaptım girdi dosyasını
Konu DuKe tarafından açılmış, 355 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Çağrılan programı bulmak konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 355. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #231
Karma etkisi: 13662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1365389
|
Merhaba arkadaslar elimde bir program var bi bilgisayarda çalışıyor ama baska bi bilgisayara almak istiyorum herneyse dosyanın kendisini kopyalayıp calıstırdım sonra programın amacı pdf üretiyor bende deneme yaptım girdi dosyasını verip uygula dememe ragmen bana
"Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" anladığım kadarı ile kopyaladıgım prgram bi tur arayuz gibi baska bir prgramı çağırıyor mesele şuki server 300gb ve 8 senedir açık bi server içinden lazım olan dosyayı bulma sansım yok acaba prgramı bi şekilde ihtiyac duydugu daha dogrusu çağırdıgı programı öğrenebilirmiyim. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1365389
|
bi fikri olan yokmu arkadaşlar!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #324769
Karma etkisi: 15103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1509837
|
Antivirus programları, real time koruma esnanında erişim yapılan her türlü dosyayı taramadan geçirebilirler.Örneğin, bu durum benim bilgisayarımda olsa istediğim programı çalıştırır, yüklü Antivirus programım Kaspersky'nin Reports kısmını açarak, o an nelerin tarandığını görerek programı çalışması esnasında neler olduğunu görebilirdim.
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Siz de eğer mümkünse server'de kullanılan koruma programını kullanarak kopyalamak istediğiniz programın çalışırken başka bir programa başvurup başvurmadığını görmeye çalışabilirsiniz. ![]() Düzenleyen menot : 02-10-2009 at 09:39. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
Mantıklı bi yöntem denedim ama kaspersky loglarında sadece görev olarak açılmış ve kapanmışı gösteriyor iç hataları yorumlamıyor üstad
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #324769
Karma etkisi: 15103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1509837
|
Alıntı:
Burada bakılması gereken report yukarıda okla işaret ettiğim yer olmalı ve All Events seçilmelidir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216644 Yer: Assembly
Karma etkisi: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 230395
|
ogrenebilirsin crackleme ile onceden ugrastiysan eger cok basit bulabilirsin debugger ile...
program cok buyuk degilse upload et bir bakayim... Düzenleyen fuujin : 02-10-2009 at 22:25. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]
bu program işini görecektir sanırım |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32669 Yer: in mind...
Karma etkisi: 629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 62291
|
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]
bu linkteki filemon işini görecektir.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|