Cain-abel ile modem arayüz şifresini kırmak çözmekCain abel internet paketlerini toplayarak wireles şifre çözümünde etkili diye duydum ancak benim amacım modem arayüz şifresini kırmak modemi fabrika ayarlarına alın fln demeyin modem bende değil neti komşudan alıyorum
Konu xL_mupteLa tarafından açılmış, 1002 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Cain-abel ile modem arayüz şifresini kırmak çözmek konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1002. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #469444
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Cain abel internet paketlerini toplayarak wireles şifre çözümünde etkili diye duydum ancak benim amacım modem arayüz şifresini kırmak modemi fabrika ayarlarına alın fln demeyin modem bende değil neti komşudan alıyorum modem giriş şifresini değiştirdi admin root gibi şifreler denenmiştir.Cain abel programıyla bu işlem mümkün mü?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #532378
|
emin değilim ama wireless seçenekleri vardı. ben de daha demin şifreler için kullandım baya etkili bir programmış. ama malware olarak görüyor kaspersky. gerçekte öyle değil değil mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #240022 Yer: error
Karma etkisi: 486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48202
|
cain abel kullanımı diye arat
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #531099 Yer: Herkes Rahatına Baksın ;)
Karma etkisi: 216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21414
|
youtubede aratırsan videolu anlatımlarını bulabilirsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520201
|
cain abel kullanımı pek cok yerde var ve onu iyi bilenler yok başka aga baglandınızda ip olarak yakalanırsanız adam pcyi şirket bilgisayarı olarak gösterebilirse eger. ozaman işiniz yaş
neyse Biz İyi Hacklerarız ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Modem Arayüz Şifresi | MyXoMa | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 7 | 10-07-2011 20:16 |
| Modem Arayüz Şifresini Çözme!!!!!! | by_ozzo | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 6 | 27-12-2009 13:56 |
| modem arayüz şifresini bulma?? | mk148b | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 4 | 24-11-2009 14:42 |
| modem arayüz şifresi | hacker_musti | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 2 | 03-11-2009 01:30 |
|
|