Çakır Şampiyonlar Ligi'ndehttp://u.goal.com/64100/64156_news.jpg Pazar günü sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe-Beşiktaş maçını yöneten Cüneyt Çakır'a UEFA'dan sevindirici haber geldi. Derbide gösterdiği yönetimle UEFA'nın dikkatini çeken Cüneyt Çakır'a bu ay içinde Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak bir
Konu shadowknight tarafından açılmış, 242 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Çakır Şampiyonlar Ligi'nde konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 242. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
![]() Pazar günü sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe-Beşiktaş maçını yöneten Cüneyt Çakır'a UEFA'dan sevindirici haber geldi. Derbide gösterdiği yönetimle UEFA'nın dikkatini çeken Cüneyt Çakır'a bu ay içinde Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak bir maçta görev verileceği öğrenildi. Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde maç yönettiği takdirde Ahmet Çakar ve Oğuz Sarvan'dan sonra bu platformda maç yönetme başarısı gösteren Türk hakemler arasına adına yazdırmayı başaracak. KAYNAK~maraton.com.tr |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135207
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4556845
|
Güzel bir haber ancak sanki kötü bir habermiş gibi konu açan wuser konu simgesini ne seçmiş :s
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
Bence yurtdışında maç yönetirken başarılı olabilir ama derbide bence çok kötü bir performans sergiledi nasıl iyi puan aldı inanamıyorum emre tepkilerine ibrahim üzülmezinde üstüne yürüdüğü bu hakem hiçbirşey yapamadı ve oyunda bir ara dengeyi kaybetti çok yazık.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135207
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4556845
|
Şöyle düşün Cüneyt ne kadar kötü hakem olursa olsun bizi Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonda temsil edecek bundan güzel bir haber varmı?
Ben Fenerbahçe'den aşırı şekilde nefret ediyorum kıl oluyorum uyuz oluyorum ancak Avrupa'da temsil edeceği zaman galip gelmesine seviniyorum çünkü orada bizleri ülkemizi temsil ediyor umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsındır sonuçta elit üyesinki bu senin çabuk anlayacağını gösteriyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
En Yardımsever Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #398031 Yer: siz .
Karma etkisi: 59204
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5919411
|
Oha biz adamı yerden yere vuruyoruz
Adamı UEFA cağırıyor Gerçekten komik ... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|