Çaktırmadan server.exe yollayın!!!arkadaslar belki işinize yaramz ama ben bu yöntemı cok kullnadım bılgı amacıyla konu actım Server.exe'yi kurbana çaktırmadan göndermek için eski usullerden vazgeçmeyin işte mp3 yolluyorum veya bak bu oyunu oyna
Konu _ozzy- tarafından açılmış, 15073 kişi tarafından görüntülenip, 74 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Çaktırmadan server.exe yollayın!!! konusundaki toplam yorum: 74, okunma sayısı: 15073. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107710
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 145
|
arkadaslar belki işinize yaramz ama ben bu yöntemı cok kullnadım bılgı amacıyla konu actım
Server.exe'yi kurbana çaktırmadan göndermek için eski usullerden vazgeçmeyin işte mp3 yolluyorum veya bak bu oyunu oyna muhabbetlerinden birini seçin sıra gelelim en güzel yanına yapmanız gerekenleri yazıyorum; 1-Yeni bir klasör oluşturun ve adına "Örnek:Oyun" diyin. 2-Oluşturduğumuz klasor içine Yeni bir dosya daha yaratın vede buna "Örnekyundosyalar" diyin tabi bunlar sizin yaratıcılığınıza kalmış daha ikna edici bir dosya adı yaratabilirsiniz 3-"oyundosyalar" klasörünün içine yapmış olduğunuz server.exe'yi koyun. 4-"Oyun" klasörüne dönün ve içine "oyun.txt" adlı bir metin belgesi yaratın. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=132945 5-Ve son adımda ise oluşturmuş olduğunuz "oyun.txt"dosyasını açın ve şunu yazın "oyundosyalar\server.exe" sonra farklı kaydetden oyun.bat olarak oyun klasöürünün içine kaydedin Vede bunu zipleyip kurbana gönderin oyun.bat adlı dosyayı açmasını isteyin server.exe otomatik olarak açılacaktır. Not:server.exe değilde mesela oyun.exe yapmak istiyorsanız oyun.bat içine yazmış olduğunuz server.exe'yi oyun.exe şeklinde değiştirin. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95768 Yer: 50 ๓єtгє เlєг๔єภ
Karma etkisi: 64
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5787
|
EVET bunu ben bir arkadaşa yutturmuştum bunu biliyorum deneyin kesin yutacaktır!..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100984
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
saol emeğine sağlık güzel paylaşım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111736
Karma etkisi: 113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10714
|
Teşekkürler.Ama kişi bunun server.exe olduğunu bilmeyecek mi? Yada antivirüs uyarı vermeyecekmi? Ayrıca bu server.exe leri bir dosyaya ekleyen programlar var.
Ama teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68850
![]() Karma: 12
|
basit ama tutarlı bir düşünce.. emeğine saglık
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #120589
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 10
|
evet ise yarıyor ama yine bir bat dosyasını calısıtrmak gerekiyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50553
![]() Karma: 41
|
server.exe yi nasıl yapacaz o nerede
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #96928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 635
|
mail hackin le ilgisi varmı konunun
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107710
![]() ![]() Karma: 145
|
konuyu bılgı ve paylasım ıcın actım ben kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Öncelikle yanlış başlığa açmışsın onu söyliyim =) olay güzel yiyen olabilir =) ama antivirüs varsa yakalanır doğal olarak
ama sonuçta ha exe ha bat =) ne farkeder ? sonuçta virüsünüde bat uzantılı yapabiliyosun yani onu yiyen biri exeyide yer =) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113857
![]() ![]() Karma: 153
|
kaçımız bat uzantılı dosyayı açarız?
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109393 Yer: Ankara
Karma etkisi: 6073
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 606634
|
benim yontem cok kaliteli
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=132945 ben knight manyağıyım we knight hack yapıyom genelde sizede öğreteyim 1.yeni bir msn acılır 2.knight online forum sitelerinde gezip hotmail ler toplanı we msn eklenir 3.koxp tektık yada fake mailli pc yuklersiniz 4.bunların icine keyloger sokulur (tabi koxp tektık ıcınde onları acılmalık dosya wradır keylogerın adı deiştirilip dosyayla aynı ad yazılır ve değiştirilir 5.msn nick yada altındaki yere knight online tektık yada koxp yada beleş premium yazın 6.kurba %70 sizden koxp tektık isteyecektir (kendimden biliyom 1 gunde 8 msn we 6car hackledim) 7.arkanıza oturup beklenir sonunda gelecektir |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -3304
|
arkadaşlar iyi hoşta .exe yi yemeyen insanlar tut ki .bat dosyasını yesinler. artı serverin özelliği değişebilir. ama etkili güzel bir yöntem gerçekten
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108911
![]() Karma: 81
|
Eline Sağlık....
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44463 Yer: Sıkıldım Güneşle Yalnızlığı Paylaşmaktan Bu Boş Sahilde
Karma etkisi: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 218465
|
3 yıl önce felan forumun birinde tam 50 kişiiyi böle hackledim ben
![]() Birz Lamerlik ama :S Proagent O zmnlar Super CALısıyodu ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|