camfrog hacked!!!site geneline baktım camfrog hack hakkında hiç bi hack yöntemleri bulunmuyor..şuan en revaşta bulunan sohbet ortamı...pkk lı adiler milliyetçi kanalları hackliyolar.Ve biz hiç bişey yapamıyoz..Burası hack ağırlıklı bi site ise
Konu mkoseoglu tarafından açılmış, 19198 kişi tarafından görüntülenip, 39 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #53208 Yer: KAYSERİ
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -136
|
site geneline baktım camfrog hack hakkında hiç bi hack yöntemleri bulunmuyor..şuan en revaşta bulunan sohbet ortamı...pkk lı adiler milliyetçi kanalları hackliyolar.Ve biz hiç bişey yapamıyoz..Burası hack ağırlıklı bi site ise illaki camfrog hack olayınıda bilenler vardır..sadece bilgisi olanlar mesaj yazsınn!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
kardeshim ne istedigini kulagın duyuyormu senn ha bu arada eger bir sohbet ortamı cok ziyaret ediliyo die hacklense bu bence hackerlık deilde adilik olurdu..
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Çırak
|
Alıntı:
ne saçmalıosun sen yaa..dediklerimlee söylediklerinin hiç bi alakası yokkk...benim derdimm milliyetçi kanalları pkk lılar hackliyorr...hangi dilden konuşuosun anlamadımm.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75068 Yer: Üsküdar
Karma etkisi: 852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84690
|
arkadaşım camfrog hack diye birşey yoktur!!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #122575
![]() Karma: 10
|
caMFogDa HacK VaRDır .. ! ve bizde yapıyoruz .. bilgi almak isteyen .. msj atsın .. ALLAHA EMANET.. !
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 656
|
camfrog hackmiş sadece deneme yanılma yöntemi wardır
baska bişey kanal calma die bişey olamaz :d cünkü serverlardan biride benim ark kanal sadece owner lardan biri satarsa kanalı kanal calınır yada serverın canı sıkılır olay olsun die adama renk verr yoksa kanal calcaklarmıs hayal takma kafaya camfrogta herşeyi bilirim nescafe nickinide cok gördüm camfrog hack yoktur satıs wardır :P |
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
|
netpolicer nasıl bilmezsin yaa..odaya trojen atılıp oda düşürüldüğünü duydumm...yalanmı söylüyolar yaniii!!!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #123260
|
cyberduck +18 de kanal hacklenmiştir buna ben şahit oldum sadece ne yazıyordu biliyormusun
MOD ON MOD OFF kanal sahipleri bile kanala yazamıyorlardı 2 saatlik br hack ti |
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109641
|
evet arkadaşlar camfrog hack oldu
mod on mod of yazıyor bence kanal sahipleri dikkatli olsun onca para veripte elden gitme şansı çok büyük |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60808
Karma etkisi: 2155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 214617
|
Paltalkdan Şaşmayacan 3 Kuruş Verecen Paltalk a Takılacan
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #128671
|
ya camfrogdan mılletı banlıyorlar kanal sahıbı bile banlanıyor bu konu hakkında hıc bılgısı olupta paylaşacak olan yokmu bızımle nasıl yapılıyor bu her konu haakkında paylasıyoruz bunu da paylasalım
|
|
|
|
|
#12 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Arkadaşlar Hacklenmiyicek hiç bişey yoktur......
Bunu herkes biliyor yani microssoft'u bile hacklediler yani bunuda yapan başarır diye düşünüyorum....Kanal sahiplerinin kanallarının elinden alındıgını duydum ama -------------------------------------------------------------------------------- Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=133991 Camfrog un tamamen hacklenmesi konusunda bişey söyliyemiyicem bilgisi olan paylaşın benden bu kadar......Saygılar |
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144544
![]() Karma: -5
|
Camfrog Hacklense Ne Olur Hacklenmese Ne Olur...birakin Bunlari Yaa..yok Bİlmem Pkklilar Mİllİyetcİlerİ HacklemİŞde Felan Fİlandaa..ok Bİz Nİye OturuyormuŞuzdaa Yokk İllakİİ Hack LazimmiŞda..bence Asil Amaciniz Kanal Ele Gecİrmek..yoksa Sİyaset Yapmak İsteyen Sİyaset Forumuna Gİtsİnn..zaten Ne Zaman Sİyaset KonuŞulsa Devaminda Neden Hep KÜfÜr Gelİrr...hadİİ Hadİİ Kalenİn Kapisini Kapatinda Uyuyun
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32948
|
herkes hacker ya burda yok bilmem şunu yaptım bilmem bunu yaptım camfrog hacklenmezmiş onun bunun yazdığı programlarla hava atana kadar arkadaşın söylediğini yapında görelim
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #548
Karma etkisi: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4145