ÇANAKKALE DESTANI.na DestekÇANAKKALE DESTANI'NA HOLLYWOOD FİLMİ! Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Destanı'nı konu alan bir Hollywood filmi çekilmesi için kampanya başlatan Toplumsal Girişimciler Platformu, tüm dünyada gösterime girecek bir film yaptırılması
Konu s@rd@lye tarafından açılmış, 246 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ÇANAKKALE DESTANI.na Destek konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 246. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145009
Karma etkisi: 2742
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 273591
|
ÇANAKKALE DESTANI'NA HOLLYWOOD FİLMİ!
Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Destanı'nı konu alan bir Hollywood filmi çekilmesi için kampanya başlatan Toplumsal Girişimciler Platformu, tüm dünyada gösterime girecek bir film yaptırılması için 18 Mart 2009'a kadar "253 bin" destek sayısına ulaşmayı hedefliyor. Destek sayısı, Çanakkale Savaşı'nda şehit, gazi olan ve kaybolan kahramanlarımızın toplam sayısı olan 253 bine ulaştığında, proje Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Hollywood yapımcılarına ulaştırılacak. Yapmanız gereken tek şey siteye girip "Destek Ver" butonuna tıklamak... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=256402 http://www.birdestandicanakkale.com/ Haydi Türkiye! Destanına sahip çık!... (ben tıkladığımda 15200 olmuştu) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37164 Yer: altı
Karma etkisi: 17393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1738227
|
Pek inandırıcı gelmedi.
1. Sebeb Niye 253 bin. 2. Google reklamı. 3. Resmi bir ibare göremedim. Ama bir tık atmadan geçemedim. Sebeb: Belki...? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145009
Karma etkisi: 2742
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 273591
|
Bana da arkadaştan geldi
milli duygular ön plana gelince paylaşmak istedim... Tık.ı mı da attım tabii ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|