Çanakkale zaferinin çizgi filmiS.A. arkadaşlar basın da çok konuşulan bu çizgi film i ekliyorum herkesin izlemesini tavsiye ederim.. http://img56.imageshack.us/img56/1116/cank23ht.jpg TARİHE SIĞMAYAN DESTAN “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” Geçmişine ve geleceğine sahip çıkan Ümraniye Belediyesi “Çanakkale Geçilmez”
Konu sefa_duman tarafından açılmış, 2083 kişi tarafından görüntülenip, 18 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57714 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 270
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26326
|
S.A.
arkadaşlar basın da çok konuşulan bu çizgi film i ekliyorum herkesin izlemesini tavsiye ederim.. ![]() TARİHE SIĞMAYAN DESTAN “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” Geçmişine ve geleceğine sahip çıkan Ümraniye Belediyesi “Çanakkale Geçilmez” ile yeni nesillere tarihimizi aktarmayı hedeflemiştir. Bir Çanakkale gazisinin gözünden yaşananların anlatıldığı çizgi film, Türkiye’de ilk’lere ve en’lere imza atan bir çizgi sinemadır. “Çanakkale Geçilmez” Çanakkale savaşı hakkında yapılan ilk ve en uzun çizgi sinema, Türkiye’deki ilk savaş çizgi filmi olma özelliğine sahiptir.Aynı zamanda en çok figürün, gemi modelinin ve özel efektin kullanıldığı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün, diğer önemli şahsiyetlerin animasyon tekniğiyle çizildiği ilk çizgi sinemadır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=69396 Gelibolu Yarımadası’ndan ve savaşın cereyan ettiği yerlerden görüntü alınarak ve bu karelerden yola çıkarak 40.000 sayfalık resimler çizilmiş, 10.000 saatlik bilgisayar çalışmasıyla 75 dakikalık çizgi sinema “Çanakkale Geçilmez” ortaya çıkmıştır. film 67 kişilik ekiple Düşler Evi Çizgi film Atölyesi tarafından hayata geçirilmiştir. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayı alınarak nisan ayından itibaren 1858 İlköğretim Okulu’nda gösterimi hedeflenmektedir.17 Mart Perşembe Beyoğlu Emek Sinemasında saat 20:30 da galası yapılmıştır. Çanakkale Savaşı’nı anlatan ’Çanakkale Geçilmez’ adlı çizgi film tamamlandı. 75 dakikalık filmi İstanbul’daki tüm öğretim okullarındaki çocuklar izleyecek. Ümraniye Belediyesi, Çanakkale Savaşı üzerine dev bir çizgi sinema filmine imza attı. Bugüne kadar pekçok belgesele konu olan, tarihin akışını değiştiren Çanakkale Savaşı’nı 75 dakika uzunluğundaki bir çizgi filmde anlatan Belediye, verilen mücadelenin ve kurtuluşun önemini çizgi sinema diliyle İstanbul genelindeki miniklere anlatacak. Bir Çanakkale gazisinin gözünden yaşananların anlatıldığı ve 17 Mart’ta yapılacak galanın ardından İstanbul genelindeki ilköğretim okullarında milyonlarca öğrencinin karşısına çıkacak olan "Çanakkale Geçilmez" adlı çizgi film, imza attığı ilk ve en’lerle dikkat çekiyor. Çanakkale Geçilmez, Çanakkale savaşı hakkında yapılan ilk ve en uzun çizgi sinema filmi. Aslında ülkemizde yapılmış savaş konulu ilk çizgi filmi. Mustafa Kemal Atatürk’ün diğer önemli şahsiyetler gibi animasyon tekniğiyle çizildiği ilk çizgi sinema örneği olan Çanakkale Geçilmez, aynı zamanda en çok figürün, gemi modelinin ve özel efektin kullanıldığı bir çizgi film. ![]() ![]() BÖLÜM1 BÖLÜM2 BÖLÜM3 BÖLÜM4 BÖLÜM5 BÖLÜM6 BÖLÜM7 BÖLÜM8 rar şifresi : desperado |
|
|
|
|
#2 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
Sefa birinci bölüm hariç linkler bozuk,bir kontrol et yoksa silmek zorundayım.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
|
bu arada ben indiriom murat kardeş ilk bendede öle oldu ama pc yi kapatıp açtığımda düzeliyor su an bunu sana yazdığımda 2. bölüm iniyor anlicağın birini indirdikten sonra pc yi kapayıp acman gerekiyor
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
tamam indirenler bir denesin,bende var o yüzden denemiyorum
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
eywallah kardeş silmediğin için sağol çünkü bende su an indiriom sağolasın
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #53300
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 13
|
baba bende ilk bölümü indirdim diğerleri gelmiyo
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
|
pc yi kapatıp açtınmı kardeş
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
|
Abi walla bilgisayarıda açıp kapadım yok inmiyor baba
![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
valla ben indiriom 6 bölümdeyim :S
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
|
Ya baba şunları bi kontrol etsene baştan be walla bunu indirmeyi çok istiyom
![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57015
Karma etkisi: 341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33411
|
henüz indirmedim ama gerçekten çok güzel bir paylaşım sağol
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68197 Yer: im seni!
Karma etkisi: 765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 75563
|
Alıntı:
sağol sefa kardeş eline sağlık çok teşekkürler |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
eyv.kardeş bendede war o yüzden indirmiyorum yinede çok saol paylaşım için
|
|
|
|
|
#14 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5614
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 275
|
Güzel paylaşım fakat bende 2 ve sonrasını indiremedim . Linkleri kontrol ederseniz bence iyi olur teşekkürler.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14455 Yer: Lhasa
Karma etkisi: 20
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1241