canon mp 270 kartuş problemimerhaba arkadaşlar, canon mp 270 marka yazıcıma kartuş dolumu yaptırdım ancak boş gözüküyor ikiside. İlk başlarda onu tınlamadım siyah sayfa almaya devam ettim yaklaşık 100 sayfadan sonra o da vermemeye
Konu riverctt tarafından açılmış, 668 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
canon mp 270 kartuş problemi konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 668. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #417043 Yer: izmir
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar,
canon mp 270 marka yazıcıma kartuş dolumu yaptırdım ancak boş gözüküyor ikiside. İlk başlarda onu tınlamadım siyah sayfa almaya devam ettim yaklaşık 100 sayfadan sonra o da vermemeye başladı. renkli çıktıyı bir turlu alamadum bunun sorunu ne olabilir yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
yazıcıyı fabrika ayarlarına cevirmen lazım biraz bekle bende dökümanı vardı onu veriyim
bendekini bulamadım fakat bir forumdan alıntı yaptım Arkadaşlar PG-40 ve CL-41 tekrar dolum yapılabilsede çıkan sorunlar malum. Yazıcının üzerinde "kartuş boş" ışıkları sürekli yanık kalıyor, yazdırma esnasında yazılım hata veriyor v.s Bu sorunun üstesinden Stop/Resume düğmesine 5-10sn basılarak gelinebiliyor ama bu seferde kartuşlar birkaç defa dolumdan sonra kullanılamıyor. Daha önceden birkaç çözüm verilmiş sanırım ( Servis Modunda Açmayı Deneme, Kartuş Üzerinde Bağlantı Noktalarını Sırayla Bantlama )ve maalesef işe yaramıyorlar. benim netten bulup denediğim yöntem işe yaradı. Yazıcının kartuş boş sinyalleri yanmıyor ve yazılımdan bakıldığında iki kartuşda dolu gözüküyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=505468 Önce MPTool isimli programını indiriyoruz ; http://www.ipt.nm.ru/MPTool.rar - Yazıcıyı kapatıp fişini prizden çekiyoruz. - Açma / Kapama tuşuna basılı tutarken fişini prize takıyoruz. - Açma / Kapama tuşundan parmağımızı çekmeden Stop/Resume tuşuna ( tuşun üzerinde daire içinde ters üçgen işareti var ) bir defa basıyoruz. - Açma / kapama tuşundan parmağımızı çekiyoruz. Bu esnada windows "bilinmeyen aygıt bulundu" uyarısı verecek önemli değil. MPTool programını çalıştırıyoruz. Açılışta biraz bekleyin yazıcıyı tanıması biraz süre alıyor. Yazıcıyı gördükten sonra önce "Reset Black" sonra "Reset Color" tuşlarına basarak kartuşları sıfırlıyoruz. Bu işlem bittikten sonra yazıcının fişini çekerek kapatıyoruz. Fişi takıp normal şekilde açtığınızda kartuş uyarı ışıklarının söndüğünü ve windows altında kartuşların tam dolu olduğunu göreceksiniz. ( Not : Bende reset işlemini bitirdikten sonra makinayı açtığımda Windows printerı görmedi. Böyle birşey olursa USB kablosunu çıkarıp windowsu yeniden başlatın ya da USB Portu değiştirin ya da driverı silip yeniden kurun ) ( Not 2 : Tüm sorumluluk uygulayana aittir. ) Düzenleyen VoLKæN : 30-09-2011 at 15:13. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yazıcılar ile ilgili sorunlar-cözümleri çip resetleme ve doldurma ve dahası | WHACKER | Donanım | 81 | 19-01-2012 21:36 |
| Canon EOS 7D | Shenqishn | Fotoğrafçılık | 3 | 26-09-2010 19:56 |
| [FS] Canon Digital Camera Solution Disk v53.0 | yennhi | Programlar | 0 | 13-09-2010 09:56 |
| Hamrick VueScan Pro v8.5.01 Multilingual | SABATA | Programlar | 2 | 22-01-2009 23:17 |
| Dijital Kamera Alacaklar İçin Geniş Arşiv ! | Lazuri | Bilim ve Teknik | 20 | 10-02-2007 22:59 |
|
|