Casper’ı şimdi alın, Windows 7’ye ücretsiz geçinhttp://i42.tinypic.com/2uhq1s0.jpg Casper’ı Şimdi Alın, Hayatı Kolaylaştıran Teknoloji Windowsâ 7’ye Ücretsiz Geçin! Teknoloji dünyasındaki yenilikleri Türkiye pazarına sunmada öncü marka Casper, 26 Haziran tarihinden itibaren Windows Vista Home Premium, Windows Vista
Konu Elvis tarafından açılmış, 700 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Casper’ı şimdi alın, Windows 7’ye ücretsiz geçin konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 700. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
![]() Casper’ı Şimdi Alın, Hayatı Kolaylaştıran Teknoloji Windowsâ 7’ye Ücretsiz Geçin! Teknoloji dünyasındaki yenilikleri Türkiye pazarına sunmada öncü marka Casper, 26 Haziran tarihinden itibaren Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business veya Windows Vista Ultimate yüklü dizüstü ve masaüstü bilgisayar modellerinden birini alan tüketicilere Microsoft’un heyecanla beklenen teknolojisi Windowsâ 7’ye ücretsiz geçiş olanağı sunuyor. Casper, Windowsâ 7 işletim sisteminin orijinal DVD ve COA’sını adrese ücretsiz kargo ile teslim ederek, kullanıcıların hayatı kolaylaştıran teknoloji Windowsâ 7’ye geçiş yapmalarını sağlayacak… Bilgisayar kullanıcılarını sektördeki en yeni teknolojilerle tanıştırmaya aralıksız devam eden Casper, bu kez de Microsoft’un performans ve kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan Windowsâ 7 işletim sistemi ile ilgili bir kampanya başlattı. Casper, 26 Haziran tarihinden itibaren Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business veya Windows Vista Ultimate yüklü Casper dizüstü ya da masaüstü bilgisayar modellerinden birini alan teknoloji sevenlere Windowsâ 7 İşletim Sistemi’ne ücretsiz sahip olma imkânı sağlıyor. Ücretsiz geçişler Windowsâ 7 lansmanından sonra başlayacak. Windowsâ 7 işletim sistemi, Casper notebook ya da masaüstü bilgisayarlarda yüksek güvenlik özellikleri ve performansın yanı sıra çok daha kaliteli dijital eğlence yetenekleri sunacak. Hem bireysel hem de kurumsal bilgisayar kullanıcıları Windowsâ 7 yüklü bilgisayarlarla çok daha işlevsel bir işletim sistemine kavuşacak. Uyumlu ve hızlı kullanım olanağı sunan Windowsâ 7’ye ücretsiz sahip olma fırsatı veren kampanya 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren alınan Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business veya Windows Vista Ultimate yüklü Casper dizüstü ya da masaüstü bilgisayar modelleri için geçerli olacak. Casper kullanıcılarının yeni işletim sistemine ücretsiz geçebilmek için www.casper.com.tr/windows7 adresine siparişlerini vermeleri yeterli olacak. Kullanıcılar Windowsâ 7’ye ücretsiz geçiş haklarını 26 Haziran 2009 -31 Ocak 2010 tarihleri arasında ve ürün lansman tarihinden sonra kullanabilecekler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=290594 Kaynak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #90485 Yer: Wardomya
Karma etkisi: 374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36884
|
Daha kimse geçmeden 7 ye geçmek iyi bir fikir değil bence.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #293507
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 55467
|
win7.torrent
![]() ![]() Teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #449370 Yer: 6
Karma etkisi: 15409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1540233
|
ya şu kespır türkiyenin prestiji lafını görünce televizyona uçan tekme atasım geliyo kaldırın şu dandikçi herifleri burdan sesleniyorum kim duyarsa artık keeespır seeeni istemiyoruuz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
2009'un konusu nerden denk geldide hortlattın
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011