Casus program hakkındaselamlar ve merhabalar ben bu programı kullanırken wardom hesabına gelicek her şey. peki ben mi belirliyeceğim bu süreyi? yani her 1 dakika da bi gelsin bilgiler diye? yani karşı tarafın
Konu Desquite tarafından açılmış, 381 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #255400
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selamlar ve merhabalar
ben bu programı kullanırken wardom hesabına gelicek her şey. peki ben mi belirliyeceğim bu süreyi? yani her 1 dakika da bi gelsin bilgiler diye? yani karşı tarafın konuşmaları sürekli gelsin bana istiyorum Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=431062 bir de bilgisayarı izleme şansım var mı? yani video izler gibi izleme durum karşı taraf orjinal win. vista kullanıyor ve güv. duvarı vs. açık durumdadır genelde bu sorun yaratır mı keylogger'a? yani engelleme gibi durum mevcut mu? yoksa her türlü girer mi? Düzenleyen Desquite : 12-10-2010 at 16:18. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #360763
Karma etkisi: 8767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 876125
|
1-)Süre sabit ve 25 dakikadır.
2-)konuşmalar kayıpsız gelir 3-)izlemek istiyorsanız trojan almanız lazım 800tlden başlıyor fiyatı. 4-)ek olarak yapamadığınız yer olursa sınırsız yardım alabiliyorsunuz hem m3hm3t Bey'den hem 1st class kullanıcılardan. |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #451892 Yer: Gitaristan
Karma etkisi: 3980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 397775
|
kayıtlar 25 dk da bir gelir. Karşı tarafı izleme şansın bu programla yok ya Süper trojan kullanıcaksın yada Free Turkojan
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #255400
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
peki ben eksiksiz gelmesini istiyorum o yüzden merak etmiştim. hani 25 dakika da bir olunca aceba 25 dakika da olanları mı gösteriyor diye merak ettim hehe baya da safmışım ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #360763
Karma etkisi: 8767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 876125