Cep Telefonu Takip YazılımıHerkez duymuştur cep telefonu için bir yazılım var hafıza kartına attıgında cep telefonu kimdeyse attıgı msjları aradıgı kişileri msj olarak sana gönderiyor. Bu prog un hala yazılımı kırılmadı mı cracklisi
Konu DualCoree tarafından açılmış, 614 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Cep Telefonu Takip Yazılımı konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 614. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
Herkez duymuştur cep telefonu için bir yazılım var hafıza kartına attıgında cep telefonu kimdeyse attıgı msjları aradıgı kişileri msj olarak sana gönderiyor. Bu prog un hala yazılımı kırılmadı mı cracklisi yok mu bilgisi olan var mı
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #555933
Karma etkisi: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 55961
|
o program,yada türevleri hafıza kartına yüklenmez,bilakis telefonun işlemcisine yüklenir,birçok farklı tipi vardır,işleyiş olarak 2 guruba ayrılırlar: gelen ve giden mesajın bir kopyasını,yine yönetici olarak tanımlanmış diğer no ya kısa mesaj olarak yollayan ve yine gelen ve giden mesajrehber ve konum bilgilerini 3g net vs üzerinden mail adresine yollayan şeklinde...fiyatları piyasada 50 tl den 250 tl ye kadar değişmektedir..symbian bir program kulanacaksanız crack mantığı ile olayı çözemessiniz,bunun yerine kullandığınız telefonun işletim sistemini hack leyerek kullanmak istediğiniz programı telefonunuzda sertifiklandırmanız gerekmektedir ki bu programların maalesef pro versiyonlarında bunun içinde alınmış önlemler mevcuttur..android için olanlardada benzeri bir mantık sözkonusudr:
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522192 crackkonusunda size bir tiyo: eğer telefonunuz symbian ve hack li ise drtarasov un sms takip programı hack li telefonlarda serial istemeden çalışmaktadır..tarafımdan denenmiştir... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
bu arada +k borcum var size. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
|
nokia x3 symbian s40 6.sürüm işletim sistemi kullanmakta,dolayısı ile bu tip programlar olur...Tabii telefonu hack lemeniz şartı ile..ama üzülerek belirteyim benim bahsettiğim pro sizin telde çalışmaz nedeni s60 işletim sistemi için yazılmış olmasıdır...
eğer merak etti iseniz program burada : http://www.tarasov-mobile.com/smsmonitor.html Düzenleyen mavera55 : 05-02-2012 at 23:46. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
bu tür programlar var cihazının içine atılan programla dinleme msj ortam dinleme gibi şeyler oluyor. hatta hazır yüklenmiş cep telefonlarını bile satıyorlar
sanırım cracklısı yok aslında trojen gibi farklı bir şey telefona format atıca siliniyor. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #461932
Karma etkisi: 1387
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 138596
|
benimde aradıgım ama bulamadıgım bir yazılım mecburen tl ile satın alacaz herhalde,
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
bunun gibi birşey blackberryde var bildiğiniz gibi bu model en hızlı mail aktarmını sağlar
bis/bes üyeliği aslında bu markanın serverlarına bağlanmak oluyor Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522192 mail atılıyor. karşı tele gitmeden serverlarına ulaşıp daha hızlı bir şekilde karşı tarafın teline gidiyor. birileri sızma yapsa mailler , msni rahatça okunur güvenlik açısından en riskli marka ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
|
x3 e şimdi ben bi güzellik yapamicakmıyım yani bu mudur
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
|
ben sana s40 full prog u bulucam sende bana benim işimi mi halletcen yani bu mudur
![]() tamam kabul edildi ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
1st Class WarrioR
|
Alıntı:
programı bulman bunu teline yükleyip kullanacağın anlamı taşımıyor önünde aşman gereken serial ve sertifika sorunu var...ben sana bunu aşmanda yardımcı olabilirim dedim ama hem okumuyor hem kafa yapıyorsun ..yani boşuna kafa yoruyorsun ( gibime geliyor ) neyse benden bukadar... |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82334 Yer: 6
Karma etkisi: 8668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 865336
|
Alıntı:
T20 T11 T10 Huvai andorid cihazlarında Kendi işletim sistemini ve roomunu kullandığı için Cihazını takip altında tutabiliyor Her şeyinizi bilebiliyor Şöyle bir programda var Cepe bağlan ? Türkcelin bu programı sayesinde Telefonunuz calındığında kitleyebiliyor Ve gps de nerden olduğunu öğrenebiliyorsunuz diye biliyorum birisi yazmıştı. Ama bunları yapan sms takip ve arama takibinide yapabilir öyle değil mi ? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #232792
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Ben buradan aldım kullanıyorum. Sadece mesaj değil, telefon görüşmeleri ve bulunduğu yere kadar tespit ediyor. Tavsiye ederim. http://www.maxispy.com
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| PlayStation cep telefonu | JohnnyVicious | Cep Telefonları | 2 | 13-04-2010 15:54 |
| Paranoya değil, herkesin telefonu dinleniyor | mK™ | Güncel | 15 | 16-02-2009 16:23 |
| cep telefonu ve çocuklardaki beyin kanseri riski | s@my@ | Sağlık | 3 | 11-10-2008 17:21 |
| Sesi, yazılı hale getiren cep telefonu | MuH4mm3T | Cep Telefonları | 1 | 19-05-2005 11:10 |
|
|