Cep Telefonundan Msn Ye Bağlananları Hackleme ! (Basit Ama Kullanışlı)Msn programı kullanan kullanıcı cepten sizle konuşuyo sizde bilgisayardasınız diyelim nasıl hacklersiniz İlk olarak kişiye boş mesaj atın shift+space bu boş karekter koymakta ardından gönder duşuna basınız mesaj o kullanıcıya
Konu RedLine034 tarafından açılmış, 1030 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Cep Telefonundan Msn Ye Bağlananları Hackleme ! (Basit Ama Kullanışlı) konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 1030. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #455110 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -540
|
Msn programı kullanan kullanıcı cepten sizle konuşuyo sizde bilgisayardasınız diyelim nasıl hacklersiniz
İlk olarak kişiye boş mesaj atın shift+space bu boş karekter koymakta ardından gönder duşuna basınız mesaj o kullanıcıya gittiğinde o kullanıcı telefonunda program kilitlenecektir.Bundan sonra biraz çabuk olmalısınız çünkü kullanıcı program kilitlenince telefonu kapatabilir veya programı kapatabilir.Sonra hemen msn açın o telefonda konuştuğunuz kişinin adresini yazın şifre kısmınada yine sadece shift+space yazın bağlan yazın bağlanır.olay çok basit ve kullanışlı. yalnız DİKKAT sonradan tekrar baglanmıyor o an baglanıp cıktıktan sonra sıfresı eskı halıne donuyor ben daha cozemedım neden bole oluyor bırısı cozerse onuda buraya yazsın bende ogreneyım.... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=396337 2 .Yöntem daha kullanışlı Telefonda msn bağlanmış kişiyle konuşurken ona çoklu konuşma daveti gönderin bu daveti desteklemiyeceği için kabul etmiycektir telefon.Ama davet ettiğiniz kişiyi onun yerine koycaktır yani o konuşma esnasında davet ettiğiniz kişinin şifresi geçerli olacaktır.Yine hemen bi msn açın Telefonla bağlanan kişinin msn adresini yazın şifreyide davet ettiğiniz kişinin şifresini girin telefondaki kişi bağlantudan düşer ve siz bağlanırsınız onun adresi ile yalnız adresler birbirine giriyo onu söyleyim. -netstat -n -a Daha Önce Verilmiş Olabilir Basit Bi Açık Çünkü Verildiyse Özür Dilerim :P ![]() :lol:Düzenleyen uygarozdemir : 05-07-2010 at 19:23. Sebep: Flood |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #465674
![]() Karma: 10
|
Olmuyor Hiç Biri Denedim Hepsini 2. de Sadece Msn Den koparıyor o kadar
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #450548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -6845
|
Hmm denemek Lazm PayLaşım için TeşekkürLé®..!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #455110 Yer: İstanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -540
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229688 Yer: Melankolia
Karma etkisi: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 74440
|
ben yapamadim ya ..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #364620
Karma etkisi: 5119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 511651
|
Telefon msnde coklu destekliyorsa
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #465674
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 20148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2014201
|
2.yöntemden hiç bişey anlamadım
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154138
Karma etkisi: 18280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1827223
|
işe yaramadı
arkadaşı kendi 2. msnimden 2.msn,me dave ettim sorna şifremle girmeyi denedim ne o düştü ne ben girdim kopy pastenin bile bir adabı vardır deneyip verin...... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #477915