Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Chemstations CHEMCAD Version 6 FuLLhttp://www.che.utoledo.edu/computer/chemcad/Image12.gif Kimya muhendisligi ile alakali hemen tum uygulamanin bilgisayar ortaminda similasyon edilebilmesini saglayan program. Reaktor disinda tum uygulamalari kolaylikla yapabilmeniz mumkun ancak reaktif damitma kulesi ve tum reaktor tipleri icin |
|
|||||||
Chemstations CHEMCAD Version 6 FuLL konusundaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 4606. |
|
|
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764 Yer: Antalya
Karma etkisi: 73744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7368597
|
![]() Kimya muhendisligi ile alakali hemen tum uygulamanin bilgisayar ortaminda similasyon edilebilmesini saglayan program. Reaktor disinda tum uygulamalari kolaylikla yapabilmeniz mumkun ancak reaktif damitma kulesi ve tum reaktor tipleri icin cok iyi visual basic kodlamasina ihtiyac duyuluyor. Ekonomi hesaplari oldukca hantal. Genel olarak cabucak veri sahibi olmak istiyorsaniz gayet basarili bir program ancak akademik uygulama icin pek tavsiye edilebilecegini soyleyemem. Akademik uygulamalar icin ASPEN plus tercih edilmeli. Download FuLL Kod:
http://rapidshare.com/files/100492181/CHEMCAD6.part1.rar http://rapidshare.com/files/100550486/CHEMCAD6.part2.rar http://rapidshare.com/files/100600473/CHEMCAD6.part3.rar http://rapidshare.com/files/100623522/CHEMCAD6.part4.rar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #189611
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
teşekkürler, ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #251685 Yer: İstanbul
![]() Karma: 20
|
teşekkürler patron, v5.1.3 ü artk 6 yapalm saynde
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #375221
|
selam hocam ben sabah indirdim, kurmak için çok çalıştım sonunda kurdum şimdi de serial istiyor bunu nasıl yapacağız, sizde serial varsa bir yardım şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7368597
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
selam hocam , öncelikle yanıtladığınız için teşekürler ,
ben yukardaki dört partıda indirdim bir dosya ya çıkartım içinden "CHEMCAD6.isz" isimli bir dosya çıktı. bunuda "DAEMON Tools Lite" ile kurdum kurulum bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ,programı çalıştırdığımda "license settings" isimli bir pencer açılıyor. daha sonra program kapanıyor. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] "içinde crack mevcut" demişiniz bende çıkmadı, sizde mevcut ise buraya eklerseniz sevinirim, tekrar tüşekkürlerimi sunarım iyi günler. Düzenleyen mcmk : 08-10-2009 at 14:59. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
gerek kalmadı crakladım verdiğim zahmet için özür dilerim, iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #387765
|
üstad öncelikle paylaşımın için teşekkürler.. emeğine sağlık.. fakat ben crack olayına çözemedim tam olarak.. yardımcı olur musun?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #387765
|
partları indirip çıkan iso yu daemon tool ile programı açtığımda linkteki resim görüntüsü karşıma çıkıyor..
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] buradan programı kurulumu kolaylıkla yapılıyor.. crack dosyasının burada olduğunu belirtmişsiniz. fakat buradaki hangi dosya veya dosyalar crack dosyalarıdır? birkaç tanesini denedim fakat olmadı.. hangisi doğrudur bilmiyorum yada ben doğru kombinasyonu yapamadım.. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #96728
|
Bende bulamadım bir yardımcı olabilir misiniz?
Emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416045
|
nasıl crackladın
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416045
|
nasıl crack ladın kardes yardımcı olursan sevinirim
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #96728
|
evet crack yapabilenler bir yardımcı olabilir mi?
gerçekten şu anda programa ihtiyacım var. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326375
Karma etkisi: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27911
|
program için teşekkürler ama dosya içerisinde crack veya serial mevcut değil eklerseniz sevinirim..
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|