CHP ,Erdoğan'ı AKP'li Ahmet İyimaya ile teşhir etmeliErdoğan - Kenan Evrenin Avukatı AKP'li Ahmet İyimaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 12 Eylül'den hesap soracağız diyen AKP İktidarı ,sürekli CHP'ye Prof. Dr. Mehmet Haberal üzerinden hücum ediyor. AKP
Konu ismailcvg tarafından açılmış, 116 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317181
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1364
|
Erdoğan - Kenan Evrenin Avukatı AKP'li Ahmet İyimaya
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 12 Eylül'den hesap soracağız diyen AKP İktidarı ,sürekli CHP'ye Prof. Dr. Mehmet Haberal üzerinden hücum ediyor. AKP İktidarı ,12 Eylül 1980 darbesinin mimarı Kenan Evren'in Avukatı olan AKP'li Ahmet İyimaya'yı Ankara 2.Seçim Bölgesinde beşinci sıradan Milletvekili Adayı gösterdi. Aşağıdaki Linkste Ankara Kesin Milletvekili Aday Listesini görebilirsiniz. http://www.ysk.gov.tr/ysk/docs/2011MilletvekiliSecimi/KesinAdayListesi2011.pdf AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hem 12 Eylül'den hesap soracağını iddia ediyor hemde 12 Eylül 1980 darbesinin mimarı Kenan Evren'in Avukatı olan AKP'li Ahmet İyimaya'yı Ankara 2.Seçim Bölgesinde Milletvekili Adayı yapıyor. Bunun net bir anlamı var: Bu ne perhiz, ne lahana turşusu.Ben ,12 Eylül 1980 darbesinin mimarı Kenan Evren'in Avukatı olan Ahmet İyimaya'yı Ankara'da Milletvekili Adayı gösteren AKP İktidarını Son derece tutarsız buluyorum. Bence CHP Yönetimi ,Erdoğan'a 12 Eylül 1980 darbesinin mimarı Kenan Evren'in Avukatı ve AKP Ankara Milletvekili Adayı Ahmet İyimaya üzerinden yüklenmelidir. http://www.rotahaber.com/zonguldakta-chpyi-haberalla-vurdu_166069.html 07.05.2011 Erdoğan,CHP'yi Zonguldak'ta Haberal'la vurdu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak'ta halka sesleniyor. 80 yaşında bir zat var ayakta zor duruyor. o da CHP'nin çete sanığı adaylarına kefil oluyor. bu nasıl CHP? solcu deseniz asla solcu deseniz değil, sağcı deseniz değil, sosyal demokratlık hak getire. Alman şansölyesi bana dedi ki: Sizinkiler sosyal demokrat değil onları çıkaralım siz gelin dedi. Ben de dedim siz onları çıkarın biz gelelim. Bunlar Zonguldak'la dalga geçiyor. Merhum Ecevit'in yaşarken üzerine beton dökemediler şimdi döküyorlar. Eminim ki Zonguldak kendisiyle dalga geçenlerle 12 Haziran'da cevabını vereceklerdir. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
7.Güncel bölümünde Siyasi, dini içerikli konular veya siyasi ve dini tartışmalara yol açacak konuları açmak yasaktır.bu kurala muhalefet edenler ve bu tartışmaları çıkaranlar ceza alacaklardır.
Konu Kilit |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Evren'in Avukatı: AKP'li İyimaya | prometheus@ | Siyaset | 6 | 11-02-2011 02:17 |
| Ahmet Türk'e evini açan AKP'li! | KizilTug | Siyaset | 17 | 07-01-2010 22:37 |
| Dolandırıcı www.Script19.com ve www.19arti.com Dolandırıcısı ile konuşmalar | Replace | Cgi ve PHP Scriptleri | 2 | 22-11-2007 20:04 |
|
|