Chp ile Dtp nereye gidiyorChp ile Dtp aynı çizgidemi gidiyor? 1-Bakınız bu milletvekili ne söylüyor.: PKK da TSK da Silah Bıraksın Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt. Bu şahıs milletvekili seçilmeden önce bunu
Konu intelligence tarafından açılmış, 128 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #174279 Yer: yüzü
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1717175
|
Chp ile Dtp aynı çizgidemi gidiyor?
1-Bakınız bu milletvekili ne söylüyor.: PKK da TSK da Silah Bıraksın Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=491274 Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt. Bu şahıs milletvekili seçilmeden önce bunu söyledi ve Chp bunu yinede Milletvekili seçtirdi. Pkk ile Tsk yı aynı katagoride tutup ikiside silah bıraksın diyen kişi şimdi milletvekili. ![]() kaynak 2-Bakınız şu milletvekili ne yapıyor: Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarının AİHM'de açtığı ve Türkiye'nin 250 milyar ceza ödemek zorunda kaldığı skandal kararın altında, CHP Milletvekili Rıza Türmen'in imzası olduğu ortaya çıktı. Bu kişi milletvekili seçilmeden önce bunu yaptığı ortaya çıktı, ama Chp yinede izmirden milletvekili seçtirdi. kaynak 3- Bakınız o milletvekili ne yapmış. Radikal gazetesi röportajında: ‘Dersim Halkına ve İlerici Kamuoyuna’ hitabıyla başlayan Aygün; 1938’in katliam olduğunun kabul edilip özür dilenmesini istiyor. Soru:CHP’ye mesafeliydiniz. Kılıçdaroğlu’ndan gelen teklif sizi şaşırttı mı? Adayların YSK’ya bildirilmesine bir gün kala, 11 Nisan’da Kılıçdaroğlu’nun telefonuyla öğrendim. Çok şaşırdım. Partiye yönelik hâlâ devam eden eleştirilerime rağmen muhalif kimliğimle CHP’de yer alabileceğimi söylemesi beni çok etkiledi. ‘Neden’ diye sordunuz mu? Dersim’le ilgili eserlerimi ve faaliyetlerimi olumlu bulduğunu, CHP çatısı altında olmamın onlara da güç katacağını söyledi. Pkk lı teröristlerin savunuculuğunu yaptı ama Chp tarafından Milletvekili seçtirildi. kaynak Tehlikenin farkındamısınız. Chp ve Dtp aynı anda meclise gelmiyor. Chp ve Dtp aynı zamanda yemin etmiyor. Şimdi soruyorum?: Dtp yi anladık taa.... Chp ye ne oluyor? C. h .p ye...ne.. oluyor? C .h .p ye.. ne.. oluyoooor..?? |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
kapatılmış bir parti ile meclisteki bir partiyi aynı kefeye koymak nasıl bir zekanın ürünüdür bilemem.
burada böyle komplo teorilerine yer vermiyorum ![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Polat Alemdar askere gidiyor! | (-S-A-S-24-) | Diziler | 6 | 30-10-2008 23:47 |
| Ölen cep telefonları nereye gidiyor ? | monders | Cep Telefonları | 1 | 30-08-2008 15:55 |
| Dursun Karataş nereye gömülecek? | aYıŞıGıM | Güncel | 12 | 16-08-2008 19:29 |
| "Seçmeni nereye kapatacağız?" | LorD of The Pit10 | Siyaset | 3 | 23-06-2008 12:33 |
| Knight Online Nereye Gidiyor??? | HoligAnn | Çöp Kutusu | 10 | 18-01-2007 17:25 |
|
|