Chrome Mynet hotmail hatalarıHotmail login yapınca bir sürü kod çıkıyor Mynet stesine girdiğimde çeşitli kodlar çıkıyor. internet bazı çözümler verilmiş ama işe yaramadı 1- Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen doomsday Daha önce bahsedildimi bilemiyorum,
Konu tavas20 tarafından açılmış, 274 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Chrome Mynet hotmail hataları konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 274. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #429622
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Hotmail login yapınca bir sürü kod çıkıyor Mynet stesine girdiğimde çeşitli kodlar çıkıyor.
internet bazı çözümler verilmiş ama işe yaramadı 1- Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen doomsday Daha önce bahsedildimi bilemiyorum, fakat Google Chrome ile Hotmail arasında bir gerginlik durumu varmış, bu yüzden hotmaile girdiğiniz zaman inbox açılıyor fakat maillere giremiyordum.. İlk başta bir javascript problemi gibi geldi, daha sonra okuyunca cidden aralarında bir gerginlik olduğunu öğrendim. Google chrome kısayolunuzuna sağ tuşa tıklayıp özelliklere geliyorsunuz, hedef kısmında çıkan tırnak içerisindeki yoldan ve tırnak işaretinden sonra bir boşluk bırakıp --user-agent="Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/525.19 (KHTML, like Gecko) Version/3.1 Safari/525.19 bu kodu yapıştırıyorsunuz ve bundan sonra hotmail sizin browserınızı safari zannediyor Chrome cidden mükemmel bir browser, denemenizde fayda var.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|