Çin, Doğu Türkistanda Yeniden Katliam Yaptı "18 Şehit"Çin, Doğu Türkistanda Yeniden Katliam Yaptı 18 Şehit Hür Asya Radyosunun 15 Şubat 2008 tarihli haberine göre, 04 Şubat 2008 de Doğu Türkistan'ın başkenti ÜRÜMÇİ'de Doğu Türkistan'lı direnişçi güçlerle Çin
Konu ESTERGON tarafından açılmış, 1898 kişi tarafından görüntülenip, 26 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Çin, Doğu Türkistanda Yeniden Katliam Yaptı "18 Şehit" konusundaki toplam yorum: 26, okunma sayısı: 1898. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Çin, Doğu Türkistanda Yeniden Katliam Yaptı "18 Şehit"
Hür Asya Radyosunun 15 Şubat 2008 tarihli haberine göre, 04 Şubat 2008 de Doğu Türkistan'ın başkenti ÜRÜMÇİ'de Doğu Türkistan'lı direnişçi güçlerle Çin polisi arasında çıkan çatışmada en az 18 Doğu Türkistan'lının şehit olduğu, iki Çin'li polisin öldüğü bildirildi. Haberde, Başkent ÜRÜMÇİ'nin merkezindeki BEHİT Bahçesi civarında meydana gelen çatışmayı Çin hükümeti 13 Şubat 2008 de Hong Kong'da yayınlanan "Yıldızlı Ada" adlı gazetede yayınlanana kadar Doğu Türkistan dahil olmak üzere tüm dünyadan sakladığı ortaya çıktı. İlgili makamlar olayın gerçekleştiğini inkar etmesede, olay hakkında açıklama yapmaktan kaçınmakta ve kendilerinin "olay hakkında yorum yapma yetkisine sahip olmadıklarını" öne sürmekteler. Bir görgü tanığının verdiği bilgiye göre evi olay yerine yakın olan bir Çin'li kadının "Olay benim evimin hemen arkasındaki apartmanda meydana gelmiş olup, olayda insanların öldüğünü ve ölenlerin hepsinin Uygurlar olduğunu, ölenler arasında polisin olmadığını" söylemiştir. Ama bazı kaynaklara göre, olay apartmanda değil, apartman önündeki parkta meydana gelmiş olup, polisin parktaki Uygurlara ateş açtığı, sonuçta bir çok kişinin hayatını kaybettiği bildirilmektedir. Olayın üzerinden 12 gün gibi bir zaman geçmesine rağmen Çin hükümeti bu olaylar hakkında resmi açıklamada bulunmamıştır. Dünyanın çeşitli ülkelerinde Doğu Türkistanlı Uygurlar Türkiye başta olmak üzere, 05. Şubat 1997 GULCA katliamında hayatlarını kaybeden kardeşlerimizi hatırlamak ve bundan sonra böylesi insanlık dışı katliamların yaşanmaması için Çin Büyükelçilikleri önünde yapılacak kınama mitinglerinin arifesinde Çin hükümetinin 04.Şubat 2008 günü böyle bir katliamı yapması asla bir tesadüf değildir. dolayısıyla birçok ülkedeki Çin Büyükelçilikleri önünde protesto gösterilerinin yapıldığı saatlerde bu katliamın yapılmış olması, siz dışarıda bizi protesto ederseniz bende böyle yaparım anlamı taşımaktadır. Böyle insanlık dışı vahşice katliamlarla Doğu Türkistan halkını sindirmek istemektedir. Buradan tüm dünya ülkelerine, sivil toplum örgütleri,insan hakları savunucusu teşkilatlara sesleniyoruz, Çin hükümetinin bu acımasızca yürüttüğü politikaları ile dünya coğrafyasında var olma mücadelesi veren bir millet yok edilmeye çalışılmaktadır,buna daha ne kadar sessiz kalınacaktır,yasadığımız 21.Yüzyılda bu yaşanan vahşete artık dur denmeli diyoruz, ve Hür dünya ülkelerini sivil toplum örgütleri ve insan hakları teşkilatlarını göreve davet ediyoruz. Çin hükümeti, Doğu Türkistan halkı üzerinde uyguladığı bu insanlık dışı katliamlarla sindirme politikası ile daha nereye kadar gidecektir,Doğu Türkistan halkını bu katliamlarla sindiremeyeceklerdir, bu katliamda hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet diler gerideki ailelerine ve milletimize başımız sağ olsun diyoruz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #157494
Karma etkisi: 139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13492
|
Duyduk mu? Milletimize duyurduk mu? Habercilerimiz,ve 'sayınsayın ve liboş medyamızın haberi mi oldu?
Utanıyorum onların adına!! İnsanlık adına!! Allah rahmet eylesin'den başka bir şey gelmiyor elimizden!!Ne yazık ki.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #157494
Karma etkisi: 139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13492
|
'Türk Birliği'nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birligi'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birligi ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı.Mustafa Kemal ATATÜRK .''
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Çin tüm dünyaya meydan okuyor , kimseyi tanımıyor yaptıklarıyla , bakalım nereye kadar .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
abi haber için sag ol medya nerde ben onu merak ediyorum alla alla ama sallama bir şey olsan hemen manşett
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #131210 Yer: Antalya
Karma etkisi: 57217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5720587
|
Medyamız Hrantların,Ermenilerin, Hristiyanların sonuna kadar arkasında olurlar Ben Türk üm diyenleri yerden yere vururlar..!
Allah Türk Milletinin Yardımcısı Olsun..! SAVULUN BRE GAFİLLER SİZ BU YÜCE MİLLETİ ACİZ Mİ SANDINIZ. SAVULUN BRE LEŞ KARGALARI SİZ BU VATANI SAHİPSİZ Mİ SANDINIZ TÜRK MİLLETİ EN ZAYIF OLDUĞU BİR ANDA BİLE DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKMASINI BİLMİŞTİR. BİZ NİCE ERGENOKANLAR YAŞADIK BİZ NİCE ASENALAR,OĞUZLAR,KÜRŞATLAR YETİŞTİRDİK HER ZAMAN DA YAŞAMAYA VE YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=193312 BOŞUNA SEVİNMEYİN EY DÜŞMANLARIM... DÜŞMANIN PİS KOKUSUNU ENSEMDE HİSSEDECEĞİME ÖLÜMÜN KOKUSU MİS GİBİ GELİR BANA..! Düzenleyen £mR@H : 21-03-2008 at 23:38. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #188998 Yer: istanbul
Karma etkisi: 41
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3651
|
dünyanı en güçlü türk devletiyiz kafmızı kaldırıp bakmıyoruz bile
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #134195 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 1319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 131292
|
Böyle bir medya kuruluşu ülkemizde olduğu müddetçe daha pek çok şeyi göremiyor veya yanlış görebiliyoruz ...
Soydaşlarımız , Türk kanının bir diğer sahibi olan Doğu Türkistan devletimize , çin in yaptığı bu hainliği maalesef unutuyor ve göremiyoruz . Ama neredeyse tüm dünya ülkelerinde Osmanlı öncesinde de , tüm ülkelerde '' Geçmişin İntikamı '' nı bugün yaşadığımız çağ içerinde görüyoruz . Geçmişten bir örnek vermem gerekirse ... “Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye? Efendim, onlar(TÜRKLER) durdurulamazlar.” Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=193312 (Çinli komutan Ho-Tsun’un Çin prensine hitaben yazdığı mektuptan alıntı) O yüzden Türk Irkı olarak sabır ve metanetliyiz şuan . Ama sabır taşı da değiliz . Hepsinin korkusu Türk Birliği nin sağlanmasıdır ... Ama önüne geçemecekler ... Teşekkür ediyorum paylaşım için ... saygı ve hürmetlerimi sunuyorum ... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
Ya dünyanı bir yerlerinde benim soydaşlarım katlediliyor... Ülkeminhükümeti ve medyası buna kulaklarını tıkıyor...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144557 Yer: imden Yurdumdan Oldum
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 804477
|
ter tarafda türklere soykırım yapılıyo hiç kimsenin sesi çıkmıyo..!!
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29202
Karma etkisi: 48
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4168
|
Alıntı:
Sadece Bunlar mı BÜTÜN soydaşlarımız yakıldı kursuna dizildi soylarımızı kökünden kazımadıkça bu dünya üzerinden bunların HİÇBİRİNE rahat değil bu dünya... Konu İçin Tesekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4107 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 88528
|
ben erdoğanın yerinde olsam türk devletlerine sahip çıkarım.ama nerde o akıl onda
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75806
Karma etkisi: 5715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 570659
|
TURK BIRLIGI OLMAZSA BUNLAR DAHA COOK OLUR
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
hangi turk birliginden bahsediyorsunuz? turk hukumetlerinden hangisi turkiye cumhuriyetine sicak bakiyor? turk insanini hangisi seviyor? gercekci olalim; turk birligi utopyadan baska bir sey degil. varsa olabilecegini dusunen kisi bi zahmet aciklasin da ogreneyim.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
Doğu Türkistanlıları alacaksın,
Yerleştireceksin Doğu Anadoluya, en azından bir çoğu gibi ihanet etmez topraklarına sahip çıkar... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| estergon |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|