Çok mu zor?Konuya girmeden önce şunu belirteyimki daha önce hiç program yazmayla ilgili tecrübem olmadı. :) Daha önceden hazrılanmış mesajları alıp rasgele seçerek ard arda yazacak bir program yapmak istiyorum.Bu konularda tecrübesi
Konu __DeFeNDeR__ tarafından açılmış, 283 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Çok mu zor? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 283. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77686 Yer: sen..
Karma etkisi: 11082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
Konuya girmeden önce şunu belirteyimki daha önce hiç program yazmayla ilgili tecrübem olmadı.
Daha önceden hazrılanmış mesajları alıp rasgele seçerek ard arda yazacak bir program yapmak istiyorum.Bu konularda tecrübesi olmayan bir için çok mu zor olur?İstediğim şeyi yapmak için neler öğrenmem neler kullanmam lazım?Yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #260913 Yer: Wardom.org
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 142824
|
anlayamadım tam nası birşey istiyorsun biraz açarmısın belki y ardımcı olabilirim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #451892 Yer: Gitaristan
Karma etkisi: 3980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 397775
|
msn den mi yazacak bu dediğin şey eğer msn dense msn piç diye bi program var o bu işi yapıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77686 Yer: sen..
Karma etkisi: 11082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
Yok mns de değildide gerek kalmadı artık
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|