Cok nadir bilinen Irc Komutlari1: Özelimde kaç kişi olduğunu saymadan hangi komutla öğrenebilirim? ///say $query(0) 2: Kaç kanala girdiğimi nasıl öğrene bilirim? ///say $chan(0) 3: Özelimde ki kişileri nasıl listeyebilirim? ///say $query(1) $query(2) v.s.
Konu IceberG tarafından açılmış, 949 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Cok nadir bilinen Irc Komutlari konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 949. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -113
|
1: Özelimde kaç kişi olduğunu saymadan hangi komutla öğrenebilirim?
///say $query(0) 2: Kaç kanala girdiğimi nasıl öğrene bilirim? ///say $chan(0) 3: Özelimde ki kişileri nasıl listeyebilirim? ///say $query(1) $query(2) v.s. 4: Hostumu ve IP' imi whois çekmeden nasıl öğrenebilirim? ///say $ip ///say $host 5: Ben ircye ilk defa girdim hangi sunucuda olduğumu nasıl öğrenebilirim? ///say $server 6: Hangi networkde olduğumu nasıl öğrenebilirim? ///say $network 7: Hangi günde olduğumuzu komutla nasıl öğrenebilirim? ///say $day 8: Hangi günde olduğumuzu saati ve yılı nasıl öğrenebilirim? ///say $fulldate 9: Sadece saati nasıl öğrenebilirim? ///say $time 10: Kullandığım windows'u nasıl öğrenebilirim? ///say $os 11: Kullandığım user modelerini nasıl öğrenebilirim? ///say $usermode 12: Bulunduğun network'deki kanal modelerini nasıl öğrenebilirim? ///say $chanmodes 13: Kanalımdaki bütün nicklerin sürekli renk değiştirmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim? /timerx-mas 0 0 /cline $rand(2,15) $chan $rand(1,$nick(#,0))\ (Not: /timers off ile durur.) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=113764 Onceden verilmise affola.Saygilar.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18198 Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20307
|
irc de hastaLık.Sohbetten öte büyük kanaLLarda bir yere geLme sevdası sonradan hastaLık oLuyor
![]() komutLar için saol |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
Rica ederim herkesin oyle bir hastaligi vardir ozellikle mynetde Myops olma sevdasi cogu kiside var mynet parali yapsa eminimki koselik olur tabiki ozaman normal user kalacagini sanmiyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
saol da. hala irc kullanan var mı yaw
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
Sen nediyorSun Dostum Irc nin en yaygin oldugu donemlerdeyiz su an herkeste tutusmus bir sevde herkes Sunucu aciyor kendine
Anlamayanlar bile calistigim yeri ondan birakip kactim Adam hic bisey bilmiyor Sunucu Satin aliyor olanda bize oluyordu ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60808
Karma etkisi: 2155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 214617
|
Şimdiki İrc e Takılanlar Yanii Yeni Başlayanlardan HiçBişey olmaz ne dostluk ne yardımlaşma @ sevdasına düşmüş millet en güzel dönem 01-03 arası dönemdi bence o komutlar hiç hack özelligi taşımıor ama olsun
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Dostum bolumu gezdim hackle alakasi olmayan KONULAR oldugunuda gordum onun icin bende boyle bir konu actim.Saririm hackle alakasi olmayanlar icin farkli bir bolum acmanin geregi yok saygilar..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #106794
![]() Karma: 10
|
aynen beytler irc hastalık op olma sop olma kanal sahibi adminlik falan ben kurtulşdum artık artık hiç zevk almıyom çünkü herşey oldum
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107914