çok önemli vb.net sorunlarımerhaba wardom ailesi ve onun biricik üyeleri sorularım şunlar; 1 -) vb.net 2010 kullanıyorum burda oluşturduğum formu hep en üstte tam ekran (yani başlat çizgisinide örtecek şekilde) kullanmak istiyorum 2
Konu porofsercan tarafından açılmış, 72 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
çok önemli vb.net sorunları konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 72. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #568797
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba wardom ailesi ve onun biricik üyeleri sorularım şunlar;
1 -) vb.net 2010 kullanıyorum burda oluşturduğum formu hep en üstte tam ekran (yani başlat çizgisinide örtecek şekilde) kullanmak istiyorum 2 -) forma mediaplayer dan (tooltip kullanarak eklediğim) çalan şarkı biince tekrar çalması için ne yapmalıyım hiçbir yerde bulamadın şimdiden çok teşekkür not : pardon başlıktaki "n" harfi klavyenin hatası ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #568797
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
1. sorunu kendim uğraştım aralıksız 2,5 saat uğraştan sonra çözdüm kendime acıdım
proeties (sağdaki) kısmından FormBorderStyle kısmını "none" sonrada en altta WindowState kısmınıa Maximized yapınca form Tam Ekran oluyor kod olarak ise (Buton olara eklemek isteyenler için) Kod:
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Me.FormBorderStyle = Windows.Forms.FormBorderStyle.None
Me.WindowState = FormWindowState.Maximized
End Sub
End Class
yapıyoruz ama ikinci sorum hala geçerli.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kılıçdaroğlu önemli bir konuya dikkat çekti | O-VARLI | Siyaset | 0 | 06-08-2011 15:16 |
| TKP'de çok önemli olaylar oluyor. | Nazim_Hikmet | Siyaset | 0 | 13-05-2011 14:09 |
| Denge Sorunları Sosyal Yaşamınızı Etkilemesin! | Ulu | Sağlık | 0 | 13-01-2011 18:58 |
| Registry Easy 5.6 Bilgisayarınız Hızlanır Ve Bazı Sorunları Halleder. | L23 | Programlar | 0 | 03-08-2009 14:33 |
| Bilgisayar Kullanımı İle İlgili Sağlık Sorunları | fmetin | Genel | 1 | 18-05-2007 23:04 |
|
|