ÇOK ÖNEMLİ (yardım edin)ÖNCELİKLE HAYITLI AKŞAMLAR HAYIRLI CUMA'LAR... SORUN: BÖYLE SAÇMA BİR ŞEYLE İLK DEFA KARŞİLAŞİYORUM. ÖNCEDEN YEDİĞİM DANDIK BEŞ PARA ETMEZ SOLUCANLAR , AUTORUN ,VİRÜSLERİ YEDİM SİLMEYEDE ÜŞENDİM ŞİMDİ İSE BÖYLE BİR
Konu FOXHOUND tarafından açılmış, 435 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62430 Yer: KASIMPAŞA
Karma etkisi: 6927
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 691909
|
ÖNCELİKLE HAYITLI AKŞAMLAR HAYIRLI CUMA'LAR...
SORUN: BÖYLE SAÇMA BİR ŞEYLE İLK DEFA KARŞİLAŞİYORUM. ÖNCEDEN YEDİĞİM DANDIK BEŞ PARA ETMEZ SOLUCANLAR , AUTORUN ,VİRÜSLERİ YEDİM SİLMEYEDE ÜŞENDİM ŞİMDİ İSE BÖYLE BİR SORUNLA KARŞİLAŞTİM ...BUNU VİRÜSLE BİR ALAKASI VARMI ÇÖZÜM NEDİR ...GÜNCEL NOD 32 TARAFINDAN TARATTIM HİÇ BİR ŞEY ÇİKMADI..! (SİSTEM 64BİT WİN 7) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517436 ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #573824
Karma etkisi: 2607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 260618
|
Fazla bilgim yok bu konular hakkında ama birşeyler önerebilirim.
Combofix indirin. Bilgisayarı güvenli modda açın ve combofixi çalıştırın. " dptracker.exe " zararlı yazılım olabilir. Hayırlı akşamlar. Düzenleyen Смерть не имеет : 23-12-2011 at 00:57. |
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79441
Karma etkisi: 10149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1014352
|
Klasörde gizli dosyalar olabilirmi?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
flood yapiyorum ama 30/4 vaybe ALLAH kimseyi bu saatte elinize düşürmesin ..! ben googleden arar bulurum ..!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Görev yöneticisindeki isimleri görebilmem için, yazıların olduğu kısımları açıp tekrar upload edersen daha iyi olur.
www.tinypic.com Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517436 www.imageshack.us tavsiye ederim resim upload için ip adresini dahi vermiş nasıl upload sitesiyse.. ![]() Herneyse bana problem FixCamera.exe'de gibi geliyor burdan görebildiğim kadarı ile. Hijackthis raporu alabilirsen ayrıntılı bir şekilde inceleyebiliriz. http://www.trendmicro.com/ftp/produc...HijackThis.exe Ayrıca yok ben anlamam dersen, teamviewer yüklersin gelir hallederiz. Bu arada tek yoruma yazayım dedim müzikler için teşekkür ederim özellikle ilk müzik ve "?" için ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Tümünü büyük harf ile yazmak forum kurallarınca yasaktır lütfen dikkat edelim
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Vistam siyah beyaz oldu!! | sotlucky | Windows Vista | 3 | 09-05-2007 21:27 |
| yardım edin lütfen | metinix | Databaseler | 1 | 26-02-2007 10:52 |
| Lütfen yardım edin abiler ya :(( | fagum | Mail Hacking ve Güvenlik | 5 | 21-07-2005 19:39 |
|
|