Çoklu Oturum Farklı Arayüzler...Arkadaşlar Merhaba, Birden Çok Msn Açtığınızda Tek Bir Arayüz Yerine, Farklı İstediğiniz Arayüzleri Kendiniz Koyabileceğiniz Yöntemleri Sizlerele Paylaşacağım. Messenger Plus! Live Arayüzleri (http://www.msgpluslive.net/skins/?lang=tr) İlk Olarak Pratik yolunu Vereyim.. Herhangi Bir
Konu blu3 tarafından açılmış, 1471 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Çoklu Oturum Farklı Arayüzler... konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 1471. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69192 Yer: Şehzadeler Şehri
Karma etkisi: 2007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 199687
|
Arkadaşlar Merhaba,
Birden Çok Msn Açtığınızda Tek Bir Arayüz Yerine, Farklı İstediğiniz Arayüzleri Kendiniz Koyabileceğiniz Yöntemleri Sizlerele Paylaşacağım. Messenger Plus! Live Arayüzleri İlk Olarak Pratik yolunu Vereyim.. Herhangi Bir Yere Windows Live Messenger'ın Kısa yolunu Kopyalayın. Sonra Sağ Tıklayıp Ad Değiştirden Msg'ın Adını İndirdiğiniz arayüzün Adı Olarak Değiştirin. Arayüzlerin Adlarını Messenger Plus! Live'ın Tercihler'indeki Arayüzler Bölümündeki Listede Bulabilirsiniz. (Not: Adların Yanında Sayılar Olabiliyor, O Sayılar Arayüzlerin Sürüm Numaraları, Onları Da Komut Satırına Yazarsanız, Messenger Arayüzsüz Başlatılıyor, Haberiniz Olsun.) Daha sonra Adını Değiştirdiğiniz msg'a Sağ tıklayıp Özellikler Diyoruz Ve Orda "Hedef" Yazan Yerin Sonuna /PlusSkin="Değiştirdiğiniz msg'ın Adı" Ekleyip Uygula diyoruz. ( / bundan Önce Bir Boşluk Olmalı Yoksa Kabul Etmez) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=232034 ![]() Bu İşlemden Sonra Değiştirmiş Olduğunuz Skinle Msn açılıcaktır. Daha İyi Anlamanız İçin Aşağıda İndirip İsim Verdiğim Skinler Mevcut.. ![]() ![]() Diğer Bir Yoluda; Başlat Çalıştır [ msnmsgr /PlusSkin="Skinin Adı"] (Parantezler Hariç) Dediğinizde de Yine Msn açılıyor Fakat Her Pc yi Yeniden Başlattınızda Bu İşlemi Tekrarlamanız Gerekiyor. Yukarıdaki yöntem İse 1 Defa Uğraştıktan sonra Devamlı Olarak Kullanacağınız Bir Uygulama... Anlatım Ve Resimler Bana Aittir. Düzenleyen blu3 : 16-09-2008 at 14:40. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5404307
|
çoktandır aradığım bir uygulamaydı.emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145736 Yer: /home/.conky
Karma etkisi: 8882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 887616
|
Eline sağlık blu3 indiriyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89570 Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5505555
|
Hazır konu açılmışken buradan sorayım bari..
![]() Bu uygulamayı uygulayabilmek için önce msn nizin çoklu oturum açabilecek kapasitede olması lazım haliyle.. ![]() İşte bende o yok... ![]() Vista Home Basic kullanıyorum.. Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim... Konu için teşekkürler.. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Alıntı:
buyur abi bir dene |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Elıne saglık blu3.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89570 Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5505555
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5404307
|
ben arayüzler indirdim ve kullanıyorum.yardımları için blu3'ya teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69192 Yer: Şehzadeler Şehri
Karma etkisi: 2007