College Linuxhttp://img6.imageshack.us/img6/852/collegelinux3nu.gif Robert Kennedy College öğrencileri tarafından hazırlanmıs bir Linux.....Buradaki öğrenciler Bu linux Türevi Öğrencilerin ihtiyaçlarına göre düzenlemiş.....yeni bir Linux türevi olup,Slackware üzerine yapılandirilmiştir.....kolay ,basit,kullanışlı ve geniş öğrenci kitlesine hitap etmesi
Konu ebitargem tarafından açılmış, 470 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
College Linux konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 470. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2758 Yer: webs.homelinux.com
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 125
|
![]() Robert Kennedy College öğrencileri tarafından hazırlanmıs bir Linux.....Buradaki öğrenciler Bu linux Türevi Öğrencilerin ihtiyaçlarına göre düzenlemiş.....yeni bir Linux türevi olup,Slackware üzerine yapılandirilmiştir.....kolay ,basit,kullanışlı ve geniş öğrenci kitlesine hitap etmesi için hazırlanmış indirmesi bile basit bi cd ve 601 mb tan olusuyor........denemnizi tavsiye ederim benim hepsini deneme imkan yok arkadaslar ,deneyen olursa nasıl oldugunu forumda bildirirse ben denemeyen diğer arkadaşlar fikir sahibi olur........... download: College Linux - College Linux Install cd 601MB Düzenleyen ebitargem : 13-01-2006 at 23:12. Sebep: düzeltme |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13017
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
kullanım dılı turkcemı turkce ıse hemen ındıreyım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2758 Yer: webs.homelinux.com
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 125
|
kullanım dili İngilizce ....Türkçe çevirisine ben kendim ugrasacam....eger buna başalyıp biterebilirsem....ilk siz kullanacaksınız.....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #15974 Yer: denizli
Karma etkisi: 8