CombatArms Knife Hack [YENİ]Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum bu kesinlikle virüs falan değildir zaten exe halinde değil ve dosyayı açmanıza gerek yok bu yüzden virüs falan demeyin yayılama sebebim oyundaki yabancılar hack kullanıyor
Konu CT-Ege tarafından açılmış, 2406 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
CombatArms Knife Hack [YENİ] konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 2406. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #290061 Yer: ☭ Santa Clara , Cuba ☭
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1767900
|
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum bu kesinlikle virüs falan değildir zaten exe halinde değil ve dosyayı açmanıza gerek yok bu yüzden virüs falan demeyin
yayılama sebebim oyundaki yabancılar hack kullanıyor sizde kendinizi savunun ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=384705 bıçak makineli tüfek gibi görünür ve onun hızındadır düşmana dokunduğunuz anda ölür ![]() Bir resim ![]() Kullanım Arkadaşlar dosyayı indirin indirdikten sonra combat armsı kurudğunuz yere gelin örn C:>program files>nexon>combat arms bunu gibi combat artmsın klasörünün içinde game adlı klasöre girin ve bu dosyayı yapıştırın sonra oyuna girip bıçağı alın ve bol kdler ![]() Bu en son çıkan knife hacktir %100 çalışır Link: http://hotfile.com/dl/45563081/6281f...MELEE.rar.html NOT: 15.06.2010 tarhiniden beri çalışmıyor bilginize... Düzenleyen CT-Ege : 15-06-2010 at 19:43. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -6933
|
usta opk hack varmı ya
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #436845 Yer: Sanal Alem :)
Karma etkisi: 382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37994
|
cok saol oldu valla
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #576686
![]() Karma: 10
|
lınk kırılmıs calısan hack _ programı varmı baska yabancıların hepsı hacker olmus ustesınden gelmek lazım yardım ___-
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #576686