Çook Eski Bi Haber Ama Bi Bahın :D:D:DYeni Gordum AMa :D http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=536192 Atatürk ün erdogana tepkisi bence ;) yaşasaydı erdogana daha kotusunu yapardı. keske Atatürk Resmi Altında Kalıp Can Verseydi.15 yıl gülerdim.içten içten.
Konu 111111_hack tarafından açılmış, 280 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Çook Eski Bi Haber Ama Bi Bahın :D:D:D konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 280. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40650 Yer: Türkiye/Kocaeli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1859
|
Yeni Gordum AMa
![]() http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...?viewid=536192 Atatürk ün erdogana tepkisi bence ![]() yaşasaydı erdogana daha kotusunu yapardı. keske Atatürk Resmi Altında Kalıp Can Verseydi.15 yıl gülerdim.içten içten. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83522 Yer: Kastamonu37
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3672
|
15 yıl niye gülüyorsun onu anlamadım
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40650 Yer: Türkiye/Kocaeli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1859
|
en cok istedigim sey erdoganın bazı seylerın karsılıgını gormesı oyle veya boyle
![]() aslında burda kalıp olmesi cok basit olur galba olmesın ya sakat kalsın vede anlasın bu develte millete ne yaptıgını.cok uyanık adam tam bir laf canbazı herseyi kullanabiliyor herseyi kendine cekebiliyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
"Samsun'da heyecanlandıran an
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılışlar için geldiği Samsun'da üzerine düşen Atatürk panosuyla yaralanmaktan son anda kurtuldu. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın Büyük Samsun Oteli'nde düzenlediği bir törene katılan Erdoğan, plaket verdikten sonra işadamı Hayrettin Varlıoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirirken, sahnede görünmez bir kaza yaşandı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=148737 Sahne arkasındaki Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğu sunta pano, asılı olduğu çividen çıktı. 2 metre boyundaki pano, Erdoğan'a doğru düşerken, atik davranan korumalar ve sahnedeki işadamları tarafından son anda tutuldu. Erdoğan yaralanmaktan kıl payı kurtulurken, salonda bu olay nedeniyle kısa süreli bir heyecan yaşandı. Erdoğan, gülerek törene devam etti." ![]() ![]() ![]() Güzel bir görüntü Atatürk'ün posteri tayyipin üstüne atlamış ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17096
Karma etkisi: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1307
|
ehehehe
çok guzel ya .. Atam a Bak atlıcağı insanı nasılda biliyor ben 15 seneyi bırak bir ömür gülerdim ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|