Counter Strike 1.6 (Portable) 65Mb + DeathMatch Mod + BotPaketi + Gungame Mod+Maps

http://www2.shrani.si/files/counters409677.png Counter Strike 1.6 (Portable) 65Mb + DeathMatch + Bot + GG Maps Hepimizin bildiği Counter Strike oyununun 1.6 serisini portable versiyondur.Fakat bildiğimiz counter strike oyunlarından biraz faklı Oyuna girdiğimizde Konu Pumping Iron tarafından açılmış, 3884 kişi tarafından görüntülenip, 40 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Oyun > Counter Strike
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: 65mb botpaketi counter deathmatch gungame mod modmaps portable strike
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Counter Strike 1.6 (Portable) 65Mb + DeathMatch Mod + BotPaketi + Gungame Mod+Maps konusundaki toplam yorum: 40, okunma sayısı: 3884.

Eski 05-02-2010, 17:08   #1
Pumping Iron
Forum Ustası

Üye numarası: #122987
Karma etkisi: 5345 Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000
1stClass Üye 
Exclamation Counter Strike 1.6 (Portable) 65Mb + DeathMatch Mod + BotPaketi + Gungame Mod+Maps

Counter Strike 1.6 (Portable) 65Mb + DeathMatch + Bot + GG Maps

Hepimizin bildiği Counter Strike oyununun 1.6 serisini portable versiyondur.Fakat bildiğimiz counter strike oyunlarından biraz faklı Oyuna girdiğimizde konsola csdm_enable yazdığımızda DeathMatch tarzı oynamaya başlıyoruz.Counter yada Teroristlerin bütün silahlarını kullanabiliyoruz.En güzel yanı da botlar da öldüğü zaman tekrar oyuna başlıyorlar.Online oynanabilir,beğeneceğinizi umuyorum herkesin denemesi gereken ufak boyutlu kota sorunu gerektirmeyecek bir oyun.Saygılar.

Oyunda göze çarpan tek belirgin fark ise oyuncuların skinlerinin (kıyafetlerinin) normal cs den değişik olması. Ama bana sorarsanız örneğin terördeki beyaz kıyafetli adam bu yeni kıyafetiyle daha yakışıklı olmuş İlk oynarken garip gelebilir ama bir süre sonra alışıyorsunuz

Kod:
http://rapidshare.com/files/345975664/Counter_Strike_1.6_Portable.rar

Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=347181

Resim ve yazılar alıntıdır fakat her sitede linkler kırık olduğundan upload bana aittir.
Zip ile bütün dosyaları tek tek çıkartın,setup olarak kurmuyor direkman oyuna giriyor çift exeli o yüzden hepsini dışarı çıkartın.
Skinleri değiştirebilir cfg atabilirsiniz,iyi oyunlar.

Pumping Iron Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 05-02-2010, 18:13   #2
Web|master
Daimi Üye

Web|master's Avatar

Üye numarası: #75068
Yer: Üsküdar
Karma etkisi: 852 Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to Web|master

Hiç kimseye portabLe önermiyorum Portable'de çok fps sorunu oluyor. Ayrıca Çok Sorun çıkıyor. EklentiLer olmuyor vb.... HERKESE FULL öneriyorum ... Ama kotalılar için faydaLı bir Konu . TEŞEKKÜRLER +K
Web|master Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-02-2010, 18:56   #3
Pumping Iron
Forum Ustası

Karma etkisi: 5345 Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000Pumping Iron seviye: 2000
1stClass Üye 

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi CeNaZe Mesajı Göster
Hiç kimseye portabLe önermiyorum Portable'de çok fps sorunu oluyor. Ayrıca Çok Sorun çıkıyor. EklentiLer olmuyor vb.... HERKESE FULL öneriyorum ... Ama kotalılar için faydaLı bir Konu . TEŞEKKÜRLER +K
Portablede deathmatch+gungame oynayabiliyorsunuz amx mod mevcut,eklentiler olmuyor derken olmayanları sıralayın ben size cevap vereyim,zaten portable yazdığına bakmayın bence çok güzel bir setup heleki botlarla fy_iceworldde deathmatch oynayarak geliştirmek gibisi yok,şuana kadar hiç fps sorunu yaşamadım her haritaya bot yükleniyor ve skinleri eskileriyle değiştirebiliyorsunuz hiçbi sorun yaşanmıyor.
Lan gamede deathmatch oynuyoruz ve internettende her servera girebiliyorum.
Indirip denemeden yorum yapmamanızı tavsiye ediyorum.

Düzenleyen Pumping Iron : 05-02-2010 at 19:02.

Eski 05-02-2010, 19:25   #4
OSCAR#
Banned

Üye numarası: #201920
Karma etkisi: 0 OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000OSCAR# seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi AwareqenchLiK Mesajı Göster
Portablede deathmatch+gungame oynayabiliyorsunuz amx mod mevcut,eklentiler olmuyor derken olmayanları sıralayın ben size cevap vereyim,zaten portable yazdığına bakmayın bence çok güzel bir setup heleki botlarla fy_iceworldde deathmatch oynayarak geliştirmek gibisi yok,şuana kadar hiç fps sorunu yaşamadım her haritaya bot yükleniyor ve skinleri eskileriyle değiştirebiliyorsunuz hiçbi sorun yaşanmıyor.
Lan gamede deathmatch oynuyoruz ve internettende her servera girebiliyorum.
Indirip denemeden yorum yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Portable olan herşeyi severim

iceworld botlarla çok iyi antreman oluyor.

Çok daha önce warez sitelerinde görmüştüm.Kullanışlı portable

Saygılarımla
OSCAR# Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-02-2010, 07:49   #5
Web|master
Daimi Üye

Web|master's Avatar

Karma etkisi: 852 Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000Web|master seviye: 2000
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to Web|master

AwareGenclik, indirip yorum yapmadıgımı falan kimse söyleyemez Ben bu portable ' ı 2 sene boyunca kullandım. Kotalılar oyunu ilk açtığında Oyunyoneticisi'nden olan bir servere veya bir başka servere girdiğinde devamlı yükleme yapıyor. Yok models dosyası yok sound dosyası eklentı derken ondan kastım. Ayrıca Ben Fps sorunu derken Bir Portable oynadığım zamana bakıyorum Bir de full cs oynadığım zamana bakıyorum da Portable ' de oyun çok kasıyordu. Kendime önceden ne kadar enayıymişim portable oynuodm falan diyodum

Ayrıca Portable ' da bende 1 saatte bir hata veriyordu. Oyuna giriyordum 1 saat sonra kapanıp hata veriyordu. Bu hatayı hiç çözememiştim. Sadece oyunun klasörüne Steam_1231412412 falan diye dosya gonderiyordu.

FOREVER FULL CS

Eski 06-02-2010, 15:30   #6
Pumping Iron
Forum Ustası

1stClass Üye 

Alıntı:
AwareGenclik, indirip yorum yapmadıgımı falan kimse söyleyemez Ben bu portable ' ı 2 sene boyunca kullandım. Kotalılar oyunu ilk açtığında Oyunyoneticisi'nden olan bir servere veya bir başka servere girdiğinde devamlı yükleme yapıyor. Yok models dosyası yok sound dosyası eklentı derken ondan kastım. Ayrıca Ben Fps sorunu derken Bir Portable oynadığım zamana bakıyorum Bir de full cs oynadığım zamana bakıyorum da Portable ' de oyun çok kasıyordu. Kendime önceden ne kadar enayıymişim portable oynuodm falan diyodum

Ayrıca Portable ' da bende 1 saatte bir hata veriyordu. Oyuna giriyordum 1 saat sonra kapanıp hata veriyordu. Bu hatayı hiç çözememiştim. Sadece oyunun klasörüne Steam_1231412412 falan diye dosya gonderiyordu.

FOREVER FULL CS
Oyunun içinde deathmatch ve gungame ses dosyaları mevcut,ama war3 veya oyun girişinde çalan müzik gibi oyuncuyu gıcık edecek eklentileri bazı serverlar yükletiyor bu full oyundada mevcut değil,reklamdan tut,paraşüt&jetpack gibi eklentiler mevcut olmadığı için yükleyecek tabi.

Ben FPS sorunu yaşamıyorum sizden kaynaklandığını savunuyorum,artık flood yapmazsak iyi olacak devamını pmden tartışabiliriz.

Iyi oyunlar

Eski 06-02-2010, 20:21   #7
Web|master
Daimi Üye

Web|master's Avatar

Biz Burda flood veya başka birşey yapmıyoruz Sadece Portable ile full ' ün arasındaki farkı tartışıyoruz...

Ram 1 Gb
Ekran Ayarı 512 Mb(ATI EKRAN KARTI)
İntel core duo 2

ve PORTABLE ile oynarken Fps 50-60 lardaydı ... Oyunda çok lag oluyordu...

Oyunyoneticisi.com ' dan serhat Tanıdığım olur kendisi. Onunla bu sorunuda tartıştım. Ve bana FULL cs yukle bu sorun çözülür dedi Dediği gibide oldu ...

Herkese de full oneriyorum...

Eski 06-02-2010, 21:18   #8
Pumping Iron
Forum Ustası

1stClass Üye 

Alıntı:
Biz Burda flood veya başka birşey yapmıyoruz Sadece Portable ile full ' ün arasındaki farkı tartışıyoruz...

Ram 1 Gb
Ekran Ayarı 512 Mb(ATI EKRAN KARTI)
İntel core duo 2

ve PORTABLE ile oynarken Fps 50-60 lardaydı ... Oyunda çok lag oluyordu...

Oyunyoneticisi.com ' dan serhat Tanıdığım olur kendisi. Onunla bu sorunuda tartıştım. Ve bana FULL cs yukle bu sorun çözülür dedi Dediği gibide oldu ...

Herkese de full oneriyorum...
Üyelik tarihin: Jun 2006
Ve forum kurallarını bilmiyorsun,ben burda senle tartışayım diye upload edip koymadım bu programı,demekki çok kurcalamışsın bende diyorumki 2gb ram 512 ekran kartımla hiçbi sorun yaşamıyordum şuan 4gb ram 1gb 512bit ekran kartım var fpsye gözüm bile kaymıyor.Ekran kartı ayarlarından tut konsol ayarlarına kadar birçok ayarın haddiden fazlaysa fps düşüşü yaşarsın bunu biliyorsundur herhalde.
Oyun yöneticisi serhatta kim ? Hiç etkileyici bir isim değil kendisinide tanımam ama şuan flood yapıyor benide yaptırtıyorsun,öğrenmek istediğin birşey var ise pmden sor cevaplayım sana bu konu altında gerekli cevapları verdim ama ısrarla tatmin olmadım ben diyorsun.

Eski 06-02-2010, 21:44   #9
Web|master
Daimi Üye

Web|master's Avatar

Oyunyoneticisi türkiyenin en iyi cs hosting satan firmasıdır... Benim burada flood yapıp mesaj sayımı yükseltmem gibi bir amacım yok , karma falan bunlar hikaye sanaL işLer... Serhat ' a gelince tanıyan tanır zaten ... 4 senedir online cs oynuyorum . Sadece fps sorunu , ping sorunu iLe PortabLe ' da karşılaştım .

Biz Burada Tabii ki de tartışacağız. Burası bir forum , tartışmaya açık bir yer.

Öncelikle Google'yi aç ve Forum nedir ? diye yaz. Ve forumun tartışma yeri olduğunu göreceksin ben sadece burada kendi fikrimi sölüyorum . Yaşadığım sorunları wardom.org'a açıyorum.

Ayrıca üyelik kurallarını emin oL senden daha iyi biliyorum Flood yapmanında ne demek olduğunu öğrendikten sonra bana flood yapıyorsun de. Flood demek aynı yazıdan veya benzer yazıdan aynısını bir kaç defa yazmaktır

Eski 06-02-2010, 23:51   #10
Pumping Iron
Forum Ustası

1stClass Üye 

Alıntı:
Oyunyoneticisi türkiyenin en iyi cs hosting satan firmasıdır... Benim burada flood yapıp mesaj sayımı yükseltmem gibi bir amacım yok , karma falan bunlar hikaye sanaL işLer... Serhat ' a gelince tanıyan tanır zaten ... 4 senedir online cs oynuyorum . Sadece fps sorunu , ping sorunu iLe PortabLe ' da karşılaştım .

Biz Burada Tabii ki de tartışacağız. Burası bir forum , tartışmaya açık bir yer.

Öncelikle Google'yi aç ve Forum nedir ? diye yaz. Ve forumun tartışma yeri olduğunu göreceksin ben sadece burada kendi fikrimi sölüyorum . Yaşadığım sorunları wardom.org'a açıyorum.

Ayrıca üyelik kurallarını emin oL senden daha iyi biliyorum Flood yapmanında ne demek olduğunu öğrendikten sonra bana flood yapıyorsun de. Flood demek aynı yazıdan veya benzer yazıdan aynısını bir kaç defa yazmaktır

Oyunyöneticisi en iyi firmamı ? Şaka yapıyor olmalısın.
Mygamearea dururken oyunyöneticiside kim oluyor,performansın adıda oyuntechdir.
2 tane clan kurup heves eden oyuncuya server satan oyunyoneticisini en iyi hosting yapan nedir biliyormusun?
Senin gibi warcraft,zombie,surf ve fun oynayanlar.
Oyuntechin performansını hiçbirşeye değişemezsin,mygamearea... konuşmaya gerek bile yok.

Yüzlerce forum var ve kurallar aşağı yukarıya aynıdır ama burası binlerce forumun içinden en kaliteli forumlardan birtanesidir,ailedir.

Flood'un birçok anlamı vardır internet aleminde,benim anladığım dil senin gibi çok bilmişlik taslayıp hiçbirşey bilmeyenlerin insanların istemedikleri hâlde can sıkıcı mesaj atmalarıdır.
Banlanacakda olsam son nefesimide verecek olsam sizlerle tartışırım öyle artist artist büyük küçük yazmakla showmen olunmaz ben bu forumda 2005'den beri varım senin gibileri çok gördüm,yaşadığın sorunlar derken fps sorunlarından bahsediyorsan gitde annene babana bir nasılsın de gönüllerini al duygusal ergensin ama anlamazsın demek istediğimi,tam tamına 9 konu açmışsın şu koca forumda beni gerçekleri konuşturmaya zorluyorsun 9'uda counter-strike ile ilgili,ne sorun yaşamışsında wardom sana yardım etmemiş?
9 konu açıp adaylığını koyuyorsun moderatörlük için,bu yaptığın tartışmalar yazıların üslubundan tut herşeyin kişiliğini ele verir ve moderatörlük paylaşımlardan ziyade kişiliğe bakar wardomda.

Bende senin gibiler yüzünden bıraktım işte bu forumu arada bir girip paylaşım yapıyordum onuda zehir ettiniz birazdan sildiricem bu konuyuda rahat edersin sonra sen paylaşırsın bunu moderatör adayısın pm atta sana biraz arşiv yığayım post sayın artsın bilgi edin moderatörlüğe tırman.

http://www.wardom.org/caunter-strike...r-t347399.html
Yukarıdaki gereksiz konuşmalardır işte flood,vereyim sana 1k postta 1 yıl yapma şu konuşmalarını herkez rahat etsin,benim gibi bi başkasıda o konuda isyan etmiş zaten "Hayatınız flood" diye...

Düzenleyen Pumping Iron : 07-02-2010 at 02:00.

Eski 07-02-2010, 14:05   #11
Web|master
Daimi Üye

Web|master's Avatar

Wink

Cs üzerine tartışıyorduk moderatorluğe gectin Ne yapmaya calıstıgını anlamadım . Bunun da ergenlikle veya başka birşeyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Üslubunu biraz daha düzeltirsen sevinirim . Ben bu forumda 2000 yılında ilk pc'mi aldığımdan beri vardım. İlk pc'im windows 98 - Beko ' idi ve wardom.org' a üye olmuştum o zamanlar . Diger üyelik adımda Cennaze idi zaten Bizi bilen bilir zaten. Burada bana 1stclass ' sın diyede artistlik yapmana gerek yok . Sen yokken biz vardık burada emin olabilirsin Eskılerıde çok iyi tanırım ...

Israrla tekrar ediyorsun , yok flood bilmem ne . Benim burada mesaj sayımı yukseltıp değişik değişik amaçlarım yok . Muhabbet , eğlence , sohbet , paylaşım için 2000 yılından beri wardom.org ' dayım. Burası bir forum ve biz o Konu'da konuşuyorduk .

Oyunyoneticisine gelince , Tartışmasız server sayısıyla , lag'ıyla , loss'uyla Türkiye'nin 1 numarasıdır. En çok full server'de zaten oyunyoneticisi.com'da barınmaktadır. Bunu istediğin cs server sahibine sorabilirsin ... Bana mygamearea veya oyuntech'ten bahsetmene gerek yok . Gir ikisininde sitesine !!! Oyunyoneticisi ve MGA ' nın serverlarına bak . Hangi Firmanın daha çok serveri var ... Oyunyoneticisi bu kadar serveri barındırmasına rağmen hiçbir serverinde lag ve loss sorunu yoktur...

K.bakma ama önce bi FLOOD'un FORUM'un ne olduğunu öğren ondan sonra benle burada tartış . Gereksiz gereksiz mesajlarda atma istersen yok bilmem ne üyelik tarihin 2006 falan , Dediklerimi öğren sonra gel pm'den msn'mi al orada tartışmaya devam ederiz .

Düzenleyen Web|master : 07-02-2010 at 14:09.

Eski 07-02-2010, 14:18   #12
heartofdarkness
Forum Kalfası

heartofdarkness's Avatar

Üye numarası: #278755
Yer: siz
Karma etkisi: 6681 heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000heartofdarkness seviye: 2000
1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to heartofdarkness

Alıntı:
Cs üzerine tartışıyorduk moderatorluğe gectin Ne yapmaya calıstıgını anlamadım . Bunun da ergenlikle veya başka birşeyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Üslubunu biraz daha düzeltirsen sevinirim . Ben bu forumda 2000 yılında ilk pc'mi aldığımdan beri vardım. İlk pc'im windows 98 - Beko ' idi ve wardom.org' a üye olmuştum o zamanlar . Diger üyelik adımda Cennaze idi zaten Bizi bilen bilir zaten. Burada bana 1stclass ' sın diyede artistlik yapmana gerek yok . Sen yokken biz vardık burada emin olabilirsin Eskılerıde çok iyi tanırım ...

Israrla tekrar ediyorsun , yok flood bilmem ne . Benim burada mesaj sayımı yukseltıp değişik değişik amaçlarım yok . Muhabbet , eğlence , sohbet , paylaşım için 2000 yılından beri wardom.org ' dayım. Burası bir forum ve biz o Konu'da konuşuyorduk .

Oyunyoneticisine gelince , Tartışmasız server sayısıyla , lag'ıyla , loss'uyla Türkiye'nin 1 numarasıdır. En çok full server'de zaten oyunyoneticisi.com'da barınmaktadır. Bunu istediğin cs server sahibine sorabilirsin ... Bana mygamearea veya oyuntech'ten bahsetmene gerek yok . Gir ikisininde sitesine !!! Oyunyoneticisi ve MGA ' nın serverlarına bak . Hangi Firmanın daha çok serveri var ... Oyunyoneticisi bu kadar serveri barındırmasına rağmen hiçbir serverinde lag ve loss sorunu yoktur...

K.bakma ama önce bi FLOOD'un FORUM'un ne olduğunu öğren ondan sonra benle burada tartış . Gereksiz gereksiz mesajlarda atma istersen yok bilmem ne üyelik tarihin 2006 falan , Dediklerimi öğren sonra gel pm'den msn'mi al orada tartışmaya devam ederiz .
Oyun yöneticisi bir numara degildir. Fun pub war3 zombie gibi server alcaklar direk oraya koşuyorlar. Bir oyuntech , mygameareanın performansı ile asla kıyaslanamaz.Bana cs dünyasında iş yapmış clanların serveri varmı bilgilendirirsen sevinirim.
heartofdarkness Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2010, 15:07   #13
Web|master
Daimi Üye

Web|master's Avatar

Ya arkadaşlar allah askına bari bu konuda tartışmayın benle ya adam gelmiş bana MyGameArea ile oyunyoneticisi'ni kıyasla diyor ya Allah askına yapmayın ya

Eski 07-02-2010, 15:10   #14
Pumping Iron
Forum Ustası

1stClass Üye 

Alıntı:

Hâla genç arkadaş flood ve forumdan bahsediyor,üslubum gayet iyi vede senin yapmaya çalıştığın şeyide anladım.
Bende 2005'den beri bu forumdayım fakat seni hiç görmedim işe yaradığınıda düşünmüyorum aksine boş konuştuğunun farkındasın.
Seni takip ediyorumda söyleyecek lafların kısıtlı kapasitede sorun yaşıyorsun,ama bende kabahat her ateşli hevesli mod adayına doğruları konuşursan altta kalmaz tabi.
1st class olan herkez Adam olsaydı ilk önce sana 1 yıllık ısmarlardım emin ol.
Her 1st class dışardan göründüğü gibi değildir,elimizdeki güç büyüktür en büyük gücü bize az fiyata iyi hizmet sunan m3hm3t'dir,mühendislik bizlerin elinde.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi heartofdarkness Mesajı Göster
Oyun yöneticisi bir numara degildir. Fun pub war3 zombie gibi server alcaklar direk oraya koşuyorlar. Bir oyuntech , mygameareanın performansı ile asla kıyaslanamaz.Bana cs dünyasında iş yapmış clanların serveri varmı bilgilendirirsen sevinirim.
heartofdarkness dediğimi bir bir yazmış,ve çok haklı.
Mygamearea oyunyoneticisinin abisidir
Senin hiçbirşey bilmeyip çok bilmişlik taslamana oturduğum yerde esneyerek gülüyorum cenaze.
Ama tabiki dengesiz cevapların burda senin ne kadar bilgisiz olduğunuda kanıtlıyor,msnde tartışmaya gelince.. senin gibi arkadaşlara msn verince coşuyorlar sen pmden devam et istediğin zaman.
Ve asla beni bi düşmanın olarak görme ben senin cs yardımcınım ne istersen bana sorabilirsin bu kadar çekinme,kasma,zeytinyağı olma.
Benim haricimde "All4One,AnL veya heartofdark. ve diğer arkadaşlar" onlarda bilgili öğrenmek ayıp değil cenaze biz senin sorunlarını çözmek için çabalıyoruz.

Düzenleyen Pumping Iron : 07-02-2010 at 15:16.

Eski 07-02-2010, 15:58   #15
Web|master
Daimi Üye

Web|master's Avatar

Sen mi ? Sana bir şey sormak mı Gülerim işte buna . Cs ' nin hiçbirşeyinden anlamayan birisine ne sorabılırımkı Bugun Oyunyoneticisi'nin 190 ' a yaklaşık lag ' sız loss' suz serveri varken bana Gelip MyGameArea'dan bahseden kişiye ne sorabılırım =) Anca sana gülüyorum.

Ben mod adayı falan değilim Sadece olmak istemiştim . Ama olmadı . Ben burada eğlence muhabbet için takılıyorum m3hm3t'e yalakalık veya bir başka birşey için değil buna emin ol . Flood spam vb. şeylerle işim olmaz

Benim cevaplarım gayet açık ve net asıl dengesiz cevaplar veren sensin istersen Admin oL kimse bana bir iki şey söleyerek üste çıkamaz. Ben sonuna kadar tartışırım .

Ayrıca evet ben çok biliyorum , kendime de güveniyorum ...

Bende Senin bir icraatını görmedim bu forumda sadece şuan yaptıgın gibi boş konusuyorsun ve mesaj sayını yukseltmeye çalşıyorsun yani bi halta yaradığın yok anca kendini kandırıyorsun .

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 40, okunma sayısı: 3884.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları