CR Server İçin SSH Tan Admin ve İrcop Silme ??evet arkadaslar ßahsettigim server eschat 3.0 bana tüm telnet komutları lazım bunun örnegin admin silme yazma yardimci olurmusunuz
Konu _2PaC_ tarafından açılmış, 1032 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
CR Server İçin SSH Tan Admin ve İrcop Silme ?? konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1032. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20898
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3587
|
evet arkadaslar ßahsettigim server eschat 3.0 bana tüm telnet komutları lazım bunun örnegin admin silme yazma yardimci olurmusunuz
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Eschat sadece applettir, admin silmeyle bir alakasi yok onun. CR cok anlamam fakat admin panelinden yapildigi icin her sey oldukca kolaydir. Telnet komutlari diye bir seyde yok. SSH'da herhangi bir komutla islem yapilmaz. Sadece conf dosyasini duzenleyip calistirmaya falan yarar, gerisini admin panelden yapabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20898
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3587
|
yaniliyosun cünkü server telnet üzerinden işlev görüyor admin yazılımı silimi falan olsun dild eişimi her ßiey ordan yapılıyor admin panelinde öyle ßilgiler yok dedigin config dosyasınada ßi türlü ulaşamadım cd ircd dedim yok ßöle ßişi dior unreal denedim onada yok diyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class Helper
|
Server tabiki SSH uzerinden islev goruyor
. Bahsettigim sadece komutlar ile admin yazilamayacagiydi. Bana telnet komutlarini verin demissiniz onun icin oyle bir cevap verdim. Sanirim komuttan kastiniz nereye ne yazilacagiydi, eger oyle ise cd ircd cd unreal gibi komutlar ile girilmez, zaten 2. si UnrealIRCd icin gecerli. CR ise CR2.*-Linux dizinine kurulur. Buradaki * yerine surumu yazacaksiniz. Fakat CR'da oper eklemek server uzerinden ve web panelinden yapilir. Adminserv uzerinden ekleyebilirsiniz, ornek server admin eklenmesi:Kod:
/as oper nick add sifre agsh /as oper nick access add *@* |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28531 Yer: Türkiye Cumhuriyeti
Karma etkisi: 2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 200436
|
ADmin page e girersen daha rahat görürsün herşeyi bir tıkla komut veriosun web üzerinden servera
Bu arada bi sorumda olacak Cr de Hostu nasıl değişiyoz (aklıma gelmişken sorim)(ADmin için) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
1st Class Helper