creative audiog se ses karticreative audioG se ses kartinin driverine ihtiyacim var cd si kırıldı daha sonra xp kullanirken sitesinden driver indirip yukledim calisti fakat su an windows vista kullaniyorum ve creative sitesinde vista
Konu cuntbusting tarafından açılmış, 351 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
creative audiog se ses karti konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 351. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69589
Karma etkisi: 177
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17124
|
creative audioG se ses kartinin driverine ihtiyacim var cd si kırıldı daha sonra xp kullanirken sitesinden driver indirip yukledim calisti fakat su an windows vista kullaniyorum ve creative sitesinde vista (32bit) driveri indirdigimde kurmaya calisinca kurulmuyor driver exeyi winrar ile acip klasorden elle kurmayi denedim driver upgrade den denedim naparsam yapayim kurulmuyor ve uyumsuz diyor yinede kur deyincede vista sapıtıyor ilkkez cozemedigim bi driver olayi yasadim o yuzden lutfen bilgisi saglam olan biri bana yardimci olsun simdiden tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Ustam creative in sitesine girdim vaktım ve audiogy se sürücüsü var ve bunlar 2 adet. Birisi beta olan wista için biriside full sürüm wista için.. sen hangisini denedin? birde windowsun 32 bit mi?
Düzenleyen Arise : 17-12-2006 at 01:49. Sebep: link |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
http://us.creative.com/support/downloads/
buradan sürücüyü bulabilirsin ve vistayı hiç kurup kullanmadığım için bi şey diyemiyorum |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|