CryEngine 3 Artık Ücretsizhttp://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=news&id=18764&rs=550x250 Crytek daha önce söz verdiği gibi, CryEngine 3'ün tam sürümünü ücretsiz olarak yayınladı. Oyun yapımı ve diğer projeler için herşeyin tek bir pakette bulunduğu bu sürümü hemen indirerek ticari
Konu ShareMan+ tarafından açılmış, 217 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
CryEngine 3 Artık Ücretsiz konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 217. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #478856 Yer: Kocaeli
Karma etkisi: 2154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 215258
|
Crytek daha önce söz verdiği gibi, CryEngine 3'ün tam sürümünü ücretsiz olarak yayınladı. Oyun yapımı ve diğer projeler için herşeyin tek bir pakette bulunduğu bu sürümü hemen indirerek ticari olmayan projelerinizde ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=498326 658 MB boyutundaki bu araç kitini CryDev'in web sitesinden indirebilirsiniz. Hatta aynı sayfada ulaşabileceğiniz ilgili dökümanlar da bulunuyor. Yapımcının bu hamlesi bağımsız, indirilebilir ve f2p oyunlar geliştirmeyi planlayan firmalara da büyük yardımda bulunacaktır. CryEngine 3'ü kâr amaçlı projelerde kullanmak isteyenler kazançlarının %20'sini Crytek ile paylaşarak yeni nesil teknolojilerden ve grafiklerden yararlanabilirler. CryEngine 3 İndirmek İçin Tıklayın |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cep telefonları artık kapanmayacak! | JohnnyVicious | Mobil Operatörler | 7 | 31-03-2010 14:52 |
| Ücretsiz SSL Sertifikası | karahan09 | Bookmark | 1 | 10-10-2009 18:08 |
| Artık Dah Hızlı , Artık Daha Güvenli | AlmirHost | Web Hosting Paketleri | 0 | 08-11-2007 02:36 |
| beni bekleme artık | MmMüqé! | Müzik | 0 | 05-10-2007 23:43 |
| Artık bitsin bu savaş. insanız insan!!!!Artık Gülmek istiyorum ben!!!!! | DumaDumaDum | Genel | 5 | 31-07-2006 21:17 |
|
|