Cs 1.6 Bedava Server KuruLumu [ RESİMLİ ]Arkadaşlar Size Bu konumda Bedava Server kurulumunu Anlatacağım. LÜTFEN KONU SABİTLENSİN KENDİ ANLATIMIMDIR.. CENAZE !!!! PC nizden Açtığınızda PİNG SORUNU DA OLMAYACAK !!!! EVET YANLIŞ DUYMADINIZ !!!! Forumda bunla ilgili
Konu Web|master tarafından açılmış, 18629 kişi tarafından görüntülenip, 101 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Dökümanımı Nasıl Buldunuz ??? | |||
| Çok Güzel |
|
73 | 65.77% |
| Güzel |
|
24 | 21.62% |
| Fena Değil |
|
5 | 4.50% |
| Kötü |
|
2 | 1.80% |
| Çok kötü |
|
7 | 6.31% |
| Oy Verenler: 111. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
Cs 1.6 Bedava Server KuruLumu [ RESİMLİ ] konusundaki toplam yorum: 101, okunma sayısı: 18629. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75068 Yer: Üsküdar
Karma etkisi: 852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84690
|
Arkadaşlar Size Bu konumda Bedava Server kurulumunu Anlatacağım.
LÜTFEN KONU SABİTLENSİN KENDİ ANLATIMIMDIR.. CENAZE !!!! PC nizden Açtığınızda PİNG SORUNU DA OLMAYACAK !!!! EVET YANLIŞ DUYMADINIZ !!!! Forumda bunla ilgili anlatım goremedim . Varsa çok özür diliyorum hepinizden. ÖnceLikLe 1.6 da sorunsuz Server Kurmak istiyorsak Elimizde Cs 1.6 v7 Full olması Gerekiyor. Üstüne v23 Patch olması gerekiyor... Kendi Csniz v7 full değilse mutlaka alttaki linkten indirin... Linkler : Cs 1.6 FULL : http://www.zshare.net/download/67501170e788332b/ Alternatif : http://netload.in/dateiT0iOvF8VZ6.htm Cs v23 Patch : http://www.zshare.net/download/69045827b74dbf5f/ Cs 1.6 Full ' ü kurduk ve üstüne v23 Patch i kurduk ... ŞuanLık Server işini yarıladık ... ![]() Şimdi C:\Valve\Cstrike\server.cfg yi açıyoruz... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=341825 ![]() Kodlar bunlar... Kod:
hostname "WWW.WARDOM.ORG [ CENAZE ]'' mp_autocrosshair 0 mp_autoteambalance 0 mp_buytime 2 mp_consistency 1 mp_c4timer 35 mp_fadetoblack 0 mp_falldamage 0 mp_flashlight 1 mp_forcecamera 3 mp_forcechasecam 2 mp_friendlyfire 1 mp_freezetime 3 mp_fraglimit 0 mp_hostagepenalty 0 mp_limitteams 6 mp_logfile 1 mp_logmessages 1 mp_logdetail 3 mp_maxrounds 0 mp_playerid 0 mp_roundtime 3 mp_startmoney 800 mp_timelimit 35 mp_tkpunish 0 mp_winlimit 0 sv_aim 0 sv_airaccelerate 10 sv_airmove 1 sv_allowdownload 1 sv_clienttrace 1.0 sv_clipmode 0 sv_allowupload 1 sv_cheats 0 sv_gravity 800 sv_lan 1 sv_maxrate 7000 sv_maxspeed 320 sv_maxupdaterate 101 sys_ticrate 10000 decalfrequency 60 pausable 0 log on decalfrequency 60 edgefriction 2 host_framerate 0 exec listip.cfg exec banned.cfg rcon_password PAROLANIZI YAZIN Daha sonra kaydet diyoruz ve buradan çıkıyoruz... Şimdi Yapmamız GEREKEN Çok Az şey KALDI... Burayı Dikkatlice yapın ... C:/Valve/ içindeki Hlds.exe ye Sağ klik yapıorz.. RESİMDEKİLERİ SIRAYLA UYGULUYORUZ... ![]() ![]() Kod:
-console -game cstrike +ip BURAYA CALISMASINI ISTEDIGINIZ IPYI YAZIYORSUNUZ +sv_lan 1 +maxplayers BURAYA KAC KISILIK SERVER ISTEDIGINIZI YAZIYORSUNUZ +map de_dust2 -nomaster. ![]() ÇALIŞMASINI İSTEDİĞİNİZ İp sizin Sabit İp nizdir... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=341825 ÖRNEĞİN : 192.168.2.2:27015 gibi UYGULA ve TAMAM De. ŞİMDİ İŞLEMLER TAMAM ... SIRA GELDİ PORT AÇMAYA... http://portforward.com/ BU Siteden port açmak için yararlanabilirsiniz... AÇACAĞIMIZ PORTLAR : TCP - 27015 UDP - 27015 ... BEN SİZE BİR ÖRNEK GÖSTERECEĞİM... ![]() PORT AÇMA İŞLEMİMİZDE BİTTİ.... UNUTMAYIN PORT ÇOK ÖNEMLİ PORT AÇAMAZSAK KİMSE SERVERİMİZE GİREMEZ... ŞİMDİ SABİT BİR İPmizin OLmasını istiyoruz DeğiLmi ... SON BİR İŞLEMİMİZ KALDI... No-ip.com ' dan kendimize SAbit bir sub-domain ip si alacağız.. Yani Başkaları bizim serverimize örneğin : konsoldan " connect alidemir.no-ip.info" yazıp girecek... YADA KEndi İnternet ip mizle ... Ancak devamlı sabit ip olmasını istiyorsak aşağıdaki işlemleri yapalım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ SABİT İPMİZİ ALDIK PORTUMUZU AÇTIK... İNTERNETTEN Amx mod u kurun ve Serverimizde AKTİF EDİN... BUNUN İÇİN GOOGLE yi Kullanabilirsiniz... Amx mod Kurulumu Diye aratın ve yapın VE MASAÜSTÜNDEKİ HLDS ye ÇİFT TIKLAYIN ... Bir kaç önemli nokta daha söleyeceğim... Server konsolu açıldığında mutlaka şunları her açtığınızda yazın... Kod:
Map de_dust2 Sv_Lan 0 Bu kodları yazdıktan Sonra Serverinizi Kullanabilirsiniz... AMA Ping SORUNU ORTADAN KALKSIN NORMAL SERVER GİBİ OLSUN DİYORSANIZ ..SERVERE GİRENLERİN PİNGLERİ 30-40 Civarı olsun diyorsanız ... ALTTAKİ RESİMLERE BAKINIZ... || ![]() ![]() ANLATIM VE RESİMLER TAMAMEN BANA AİTTİR... KONUNUN SABİTLENMESİNİ İSTİYORUM !!! www.WARDOM.org CENAZE... Düzenleyen Web|master : 23-01-2010 at 13:34. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
C-S Clan Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78590 Yer: Altı (!)
Karma etkisi: 12761
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1275306
|
çok güzel döküman olmuş eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
Rica Ederim =) Sorunu Olanlar Buradan sölesin Çözelim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #409795
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 75638
|
güzel paylasım +k
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Çok güzel döküman sabit
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
|
TeşekkürLer Tarık Kardeş =)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
Yapamam falan diye düşünmeyin arkadaşlar . Sizin için en ayrıntısına kadar açıkladım , resim çektim . Deneyin en azından Hele pc ' niz biraz hızlı ise 20+2 serveri rahatlıkla pingsiz lagsız loss suz oynayabilirsiniz. TAKILDIĞINIZ YERLERi SORUN veya SÖYLEYİN !!!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sinema Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190990 Yer: İstanbul-Kocaeli``
Karma etkisi: 42068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4205576
|
Döküman için teşekkürler.
Serveri kendi bilgisayarımıza kurarsak giriş için pc nin sürekli açık olması gerekiyor değil mi? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
|
Evet Her zaman açık olması gerekiyor =) Ancak No-ip.com dan sabit ip aldığımızda(Örn: wardomclan.no-ip.biz) Pc ' mizi kapatsak dahi bidahaki açışımızda sabit ip' miz ( wardomclan.no-ip.biz) kalıyor , değişmiyor.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #410990 Yer: Gila seni unutmuycam =)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 112939
|
Emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #413447 Yer: Lüleburgaz !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54273
|
Teşekkürler dostum ama dedicated serverla daha kolay olmazmıydı
Birde şnternet baglantınız 8mbit olsada ping olur.Sizde olmaz siz landan giriyorsunuz gibi etki yapar ama oynayanlar pingden önünü göremez.Ben bunu yaklasık 2 yıl önce yapmıstım o kadarda saglıklı olmuyor. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
|
Senin dediğin gibi dedicated ' den yaparsan çok Ping oluyor =) Ancak dediğim yöntemle yaparsan karşına dedicated yerine ekranda konsol çıkıyor ve normal server gibi yonetiyorsun =) Ping sorununa gelince Dedicated da çok Ping olur . + sana burda Ping düşürme yönteminide gösterdim . Benim gösterdiğim işlemleri sırasıyla yaparsan ve Bilgisayarının özellikleride biraz iyiyse [ 20+2 Server Rahatlıkla pingsiz lag sız açabilirsin ]
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
|
Ayrıca ben geçen gün açmıştım maç server yaptım
ve Server harikaydı maç ayarlarını falan yaptım . 5-5 rahatlıkla maç attık Galip bizdik tabiki ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109255 Yer: istanbul / kasımpaşalıyız
Karma etkisi: 4781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 477539