CyberGhost VPN'yle ilgili 1-2 sorum olacaktı :)Arkadaşlar, çoğumuz bu programın ne işe yaradığını biliyoruzdur, Proxy'mizi gizliyor, biz Türkiye'den girsek bile bizi Çin'de göstermeye yarayan nacizhane, güzel bir program, fakat programın FREE versiyonu rezalet denilebilir, Carnac WEST'te,
Konu kutum32 tarafından açılmış, 857 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
CyberGhost VPN'yle ilgili 1-2 sorum olacaktı :) konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 857. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #518557
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar, çoğumuz bu programın ne işe yaradığını biliyoruzdur, Proxy'mizi gizliyor, biz Türkiye'den girsek bile bizi Çin'de göstermeye yarayan nacizhane, güzel bir program, fakat programın FREE versiyonu rezalet denilebilir, Carnac WEST'te, Knight Online oynarken bunun gibi programlara ihtiyaç duyuyorum, Hotspot shield dediğimiz, bedava proxy programımız var ama o 1 saat yakını bilgisayar başında durmayınca Disconnect atıyor, toplam olarak 3 sorum var,
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=460190 1-Bu CyberGhost VPN programında normal account'u olanların 1GB kotası var aylık sanırsam, bu kota acaba kayıttan kayıda değişiyro mu? (Yani bi kaydımın 1 GB'sini bitirip 2.kaydımı açıp ordan sıfırlanmış bir kotayla mı devam ediyorum?) 2-Acaba bu programın PREMIUM'unu satan bir site biliyor musunuz? Ya da bu konuda yardımcı olabilecek misiniz? 3-Hotspot shield isimli programın Disconnect hatası sizce ne içindir? Buna karşı bir önlem alınabilir mi? Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #427764
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80933
|
Gidipde premium almanı önermem birde kotası var o kadar para vericen
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
Alıntı:
CyberGhost VPN'nin 10 GB'lik olanının promosyonu vardı ancak kampanyası bitti diye biliyorum. http://www.wardom.com.tr/showthread....ght=CyberGhost ürünü sitesinden satın alabilirsin, fiyatlar biraz yüksek. http://cyberghostvpn.com/en/product/purchase.html |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
1-) 1gb kota , free kullanıcılar için, hersefrinde yeni hesap açarsanız, kullanırsınız,
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=460190 2-) premium almanıza şuan gerek yok, 10 gb kotalı kullanım var,eğer ben preömium alırım diyorsanız,resmi sitesinden alabilirsiniz, eğer promosyonlu olarak kullanırım, (1sene). sonra premium a para ödüyüp, geçebilirsiniz... 3-)disconneti, hangi durumda veriyor, ona göre, cevaplarız... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458070
Karma etkisi: 1750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 174883
|
AFK olunca diyorsunuz o zaman bilgisayarınız daki mouse oynamasına veya klavyedeki bir tuşa basılmasına göre bakıyordur.Büyük ihtimalle KOXP kullanacaksınız.En kolay yol bence KO çalışmayan bir tuşa kağıt sıkıştırmak
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520526
![]() Karma: 10
|
valla ben perfect privacy kullanıyorum piyasada ustune tanımam premium cyberghostta kullandım ama perfect privacynin yanından bile geçemez
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Arkadaşlar indexleme ile ilgili bir sorum olucak ftpye atsamda eski girilen bilg.aynı | fastet | Programlar | 0 | 23-12-2010 02:22 |
| bir sorum olacaktı.. | \Emix | Web Siteleri | 4 | 12-10-2010 17:23 |
| İnet Hakkında bi sorum olacaktı | taskaleli | Visual Basic | 2 | 24-11-2007 16:28 |
|
|