daha yeniyim nerden başlamalıyımarkadaşlar öncelikle merhaba ben siteyi yeni buldum ben bir hacker olmak istiyorum yaşım 14 bu işe nereden başlamalıyım (bazıları programlama dili öğren diyor bazıları web sayfası öğren diyor kimisi web
Konu cyclonu tarafından açılmış, 498 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
daha yeniyim nerden başlamalıyım konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 498. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #555849
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar öncelikle merhaba
ben siteyi yeni buldum ben bir hacker olmak istiyorum yaşım 14 bu işe nereden başlamalıyım (bazıları programlama dili öğren diyor bazıları web sayfası öğren diyor kimisi web dili öğren diyor kimi windowsun acıklarında basla diyor) burdaki deneyimli insanlar bana yardım ederse sevinirim şu anda yardım setlerini indiriyorum 2-3 tane iniyor şuanda . Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=495962 birde arkadaşlar sizce hangi işletim sistemiyle iyi bir hacker olabilirim ? oyunu felan bırakıyorum hiçde oyunun çalışmadığı işletim sisteminide kullanabilirim Düzenleyen cyclonu : 07-08-2011 at 14:18. Sebep: unuttuğum bir şeyi yazdım |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75895
Karma etkisi: 2433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 242636
|
Derslerine Önem vermelisin Bunlar gelip gecici seyler
Ha cok istersen bil. bölümüne gidersin ogrenırsın orda |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #555662 Yer: Tekirdağ / Çorlu
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #576946
|
Bence ilk önce programlama dillerinden basla bir seyin nasil yapildiğini bilmeden onu kırmak çok zordur sabit şeyleri kullanirsan script kiddy olursun
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #524950
|
ben de aynı yaştayım bence ikisini aynı anda yürütebilirsin ama öncelik olarak derse ata sonra pc ye geç
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #566178 Yer: Antalya
|
Herşeyin öncesinde hack büyük bir kavramdır.. x polinomunu y'ye eşitleyip işlemi yaparsın diye anlatmaz sana kimse.. Ki böyle bir şeklide anlatım yok.. Bedava dağıtılan içlerinde ne oldugu bilinmez programlar ile ne kadar yapabilirsin.. ne kadar yol alabilirsin.. Bunları sor kendine.. ve bilgisayar üzerinde kullanılan kodlar, komutlar ingilizcedir. İngilizceni sağlam tutmalısın.. İlk önce ne istediğini bileceksin.. Karşında ne var.. Öğrenmek istediğin nedir?? Bikere şunu kafandan at. "Bilgisayar bölmüne gidersem hacker olurum." böyle bir mantık yok.. hangi milli eğitime bağlı okulda bunu gösteriyorlarsa söyleyin bende gideyim. ? Ben Bilgisayar programcılığı okuyorum.. ve gördüğüm tek şey. Alinin fabrikası var 5 işcisi var işcilerinin adını soyadı girilsin. maaşı girilsin.. bilmem ne yapılsın ıvır yapılsın zıvır yapılsın.. Çok pişmanım bilgisayar programcılıgına gittiğim için. vb.net ve c# gördüm. Ne işe yaradı ? sadece işlem yaptırabiliyorum.. veya alinin işçilerinin adını soyadını maaşını veritabanına kaydettirip sonra o kayıtları arattırıp programın herhangi bir formuna getirmekten başka ne yapabiliyorum? Bir hesap makinesi yaparak hack yapan kmse yoktur sanırım ? Bana bilgisayar programcılıgına gitmek ne ögretti biliyormusun. Sadece Mantık Kurmayı, Düşünmeyi.. Alternatif yollar üretmeyi.. Neyin ne oldugunu öğretti.. ki ben zaten bunları az çok biliyordum. Nette arattıktan sonra zaten bunu öğreniyorsun.. Dediğim gibi kendine uzmanlaşıcagın hack dediğimiz kavramın bir dalını seç.. onun üzerinde yoğunlaş.. Ne istediğini bil yani. Web sitesimi hacklemek istiyorsun.. İlk önce web sayfası hazırlamayı öğren.. Hack'i 2. plana at. neyin ne olduğunu ilk önce anla.. işin p*çi olduktan sonra ib*neliğini yap
kimse sana şu kodu şurda kullanırsan günlük 3-4 bin tekil hit'i olan bir siteyi hacklersin demez.. Bu alemde herkez cimridir birşey almadan birşey vermez. O yüzden Tek başıma a'dan z'ye herşeyi yaparım diyemez kimse.. elbet yetersiz kalacağın noktalar olucak.. bunun yüzündende kendini hor görme vala ellerim ağrıdı daha anlatmak isterdim ama yazması ayrı bir sıktı beni ki okuması ne kadar sıkıcı olucak hadi selametle.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #569674
Karma etkisi: 1
|
aslında 2 yol var..
1.si eğer adam akıllı bir hacker olacaksan kendini bu işlere vereceksen gece gündüz hack ile uğraşacaksan dersleri boşver hemen şimdi programlama dili öğrenmeyle başla derim.. tabi adam akıllı bi hacker olacaksan 2.si eğer arada bunuda öğreneyim diyorsan bende bosver derim buna ayıracagın vakiti derse ayır bilgisayar müh. felan oku orda kendini daha fazla geliştirirsin derim çünkü tahminen 14 -19 yaş arası öğreneceğini meslek okursan 1 yada 2 yılda öğrenirsin .. ve şunu ekleyeyim dil öğrenmessen ne olur ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=495962 ordan burdan yazı okursun video izlersin o adamın yaptığını yapmaya çalışırsın fake bir hacker olursun... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #427828 Yer: SivaS
Karma etkisi: 5444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 544056
|
Temel bilgiler olmadan nasıl programlama dili öğrenmeyi tavsiye ediyorsunuz ?
Daha yeniyim diyor önce kavramları , neyin ne olduğunu öğrensin programlama dilininde sırası gelir elbet |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kel erkekler daha seksidir | dockhanger | Genel | 53 | 05-10-2010 21:46 |
| Zamanımızın Paradoksu | blu3 | Genel | 15 | 20-11-2006 20:59 |
| Modifiye nedir?, Nos,Chip tuning vs..... | SandG | Otomobil & Modifiye | 34 | 17-05-2006 14:37 |
| araştıramalara göre erkek ve kadını ayıran özellikler..yorumlarınızı bekliyorum... | lilicik | Çöp Kutusu | 1 | 25-10-2005 16:30 |
| araştıramalara göre erkek ve kadını ayıran özellikler..yorumlarınızı bekliyorum... | lilicik | Çöp Kutusu | 0 | 25-10-2005 13:14 |
|
|