Dal.net Proxy ile GirişMerhaba Arkadaşlar, Ben adsl kullanıyorum ve her serverını denememe rağmen bir türlü dalnet e giremiyorum. Acaba mirc te yada başka bi program vasıtasıyla proxy kullanıp dalnete girmek mümkünmü yani mirc
Konu RisingStar tarafından açılmış, 1193 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Dal.net Proxy ile Giriş konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 1193. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #107 Yer: Edirne
Karma etkisi: 484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 47662
|
Merhaba Arkadaşlar,
Ben adsl kullanıyorum ve her serverını denememe rağmen bir türlü dalnet e giremiyorum. Acaba mirc te yada başka bi program vasıtasıyla proxy kullanıp dalnete girmek mümkünmü yani mirc proxy durumları varmı? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14215 Yer: rock city
Karma etkisi: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 724
|
kardeş senin ip adresin statikmi yoksa değiskenmi? adsl ile dal net'e bağlanılıyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
*.Adsl.net.tr İpi Dal.Net'te akilldedir . 81.**** yada değişik ipler girer Dalnete .
Ama *.Adsl.net.tr ipiyle giremezsin proxy kullanman lazım . Sağlam tabiki oraya dandik proxyle giremezsin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16361
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29747
|
Proxy öyle büyük irc'lere işlemiyor... Modemini Kapat Aç... Yada adsl ayarlarını sıfırla (bir şekilde reset'le), ve yeniden bağlan.. genede olmassa senin ip adresi sabit ip, değişken olmasının bi yolunu bul... tşkrlr....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33647
![]() Karma: 10
|
proxy nereye yazılacak browserdan girmekmşi gerekir yoksa mirctanmı giriliyor. Mirctan ayrı olarak giriliyorsa pek mirctan anlamam bir anlatıversin.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
65.116.80.7:80
146.129.249.234:8080 220.227.161.133:8080 219.148.148.181:8080 211.45.96.102:5104 Al sana sağlam proxyler bunları kullan bi |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Mirc options da firewall bolumune gelin. Firewall support'u server olarak degistirin. Protocol'u proxy protokolune gore degistirin ( genelde socks4 dur ). Hostname'e ip yi yazin , portada portu ok de cik connect de.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
yaw ne denediysem olmuyor....
* Connect retry #1 irc.thundercity.net (6665) - * Firewall: Unable to connect to firewall - * Connect cancelled normalde bulduğum proxyler internet explorerda çalışıyor yani ipm değişiyor anymous proxy kullanıyorum. Ayarların hepsi de doğru nerde yalnıs yapmıs olabilirm. Eğer proxy den diyorsanız ki en az 100 tane denedim sizin emin olduğunuz bir proxy varsa onunla denim ne yaptım ettim olmadı yardımcı olursanız sevinirim... ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14278
Karma etkisi: 1334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 132628
|
BEYLER YEni Konu actim kesin baglanacaksiniz Buyurun Buradan
http://www.wardom.org/forum/showthread.php?t=25929 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #206 Yer: :P
Karma etkisi: 51
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4257
|
Genelde 80 portundan baglanan bildigimiz http proxyleri mircde calismiyor onlar icin farkli protokole sahip proxyler var...
http://tools.rosinstrument.com/proxy/ http://www.aliveproxy.com/irc-proxy-list/ Düzenleyen Genius : 08-09-2005 at 03:21. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
|
hemen denim. Çabucak cevap geldi tesekkürler
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
|
http://www.wardom.org/forum/showthread.php?t=25929
bu linkteki identd yi denedim fakat olmadı. Modemim dandik inca usb modem. Üstteki linklerden proxy deniyorum yine bağlanamıyorum ayarlarım şunlar: firewall support : server protocol : socks4 (diğerlerinide denedim) host name kısmına proxy port kısmına port adresini yazıyorum hata yine aynı yaw ne denediysem olmuyor.... * Connect retry #1 irc.thundercity.net (6665) - * Firewall: Unable to connect to firewall - * Connect cancelled NORMAL YOLLA BAĞLANMAYI DENEDİĞİMDE VERDİĞİ HATAYIDA YAZİM -irc.thundercity.net- *** Looking up your hostname - -irc.thundercity.net- *** Checking Ident - -irc.thundercity.net- *** Couldn't look up your hostname - Ping? Pong! - TurkTelecom has brought us nothing but pain. - Closing Link: ieuser33 by Amsterdam.NL.EU.ThunderCity.Net (G-lined) - * Disconnected EN BASİDİ BİDE SİZ DENEYİN NE YAPTIM ETTİM GİREMİYORUM BU SERVERA. bir hafta öncesine kadar birsorun yoktu ama ipnelik yaptılar blockladılar Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=21101 irc.thundercity.net server bu arkadaslar ben beceremedim. Birisi kendi denesin bakalım olmuyor olmuyor ![]() Düzenleyen WaRzOnE : 08-09-2005 at 20:07. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|