Dangerious'ın sıkıntısı. Merak ediyorumKonu kapanmasın lütfen. Özel olan sorunu konu içerisinde dile getirebiliyorsa arkadaşlar, ben bunda bir düşmanlık sezerim arkadaş. Nedenini de öğrenmek isterim. Burada bu konuyu açmamın amacı; Dangerious kardeşimin bana karşı
Konu HasretGÜMÜŞ tarafından açılmış, 245 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Konu kapanmasın lütfen.
Özel olan sorunu konu içerisinde dile getirebiliyorsa arkadaşlar, ben bunda bir düşmanlık sezerim arkadaş. Nedenini de öğrenmek isterim. Burada bu konuyu açmamın amacı; Dangerious kardeşimin bana karşı takıldığı tavırdır. Sorununun ne olduğunu bana değil, bütün wardoma da söylerse herkes benim hakkımda bilgi sahibi olur. Derin bilgileri bekliyoruz Dangerious kardeşimden. Düello falan değil bu. Hiç gelemem oralara. Sabah işe gidiyorum. Hakkımdaki bütün kötü davranışlarımı buraya sergilesin. Ben de utanayım. Sorunu da öğrenmiş oluruz. Alıntı:
" Abi senn A(ntonie) Q(uinn)" dir. "Bana mı dedin" dediğimde. "Evet" sana dedim. cümlesidir. Gial ile msn.de konuşması da beni alakadar etmez. Sormak lazım. Ben msn.yi her zaman açmam. Konuştuğum wardomdan insanlar da var. Gila'nın msn adresinin olup da muhabbet ettiği kişiler de var. Bu kadar kafalı bir insan değilim. Sırf Gila ile msn.de konuştuğu için sildiiysem diğerlerini de silerdim. Neye dayanar yazdı bilmiyorum ama sanırım yarım kalmış bir netr0n olayı. Ben hiç cevap yazmayacağım. Konunun açık kalmasını temenni ediyor. Hakkımda bu şekilde bir demeci nasıl ve neye göre verdiğini de sormak ve kötü tarafımı şuraya sermesini istiyorum. Alıntı:
Ama konu içerisinde bunlar neden sarfedildi. Bu düşmanlık nereden geliyor bunların yazılmasını istiyorum. Benim ne kadar aşağılık bir insan olduğumu cümle alem görsün. Buyrun Onur Bey. Aşağıdaki cümle sanırım kimin önyargılı olduğunu çok iyi ortaya koyuyor. |
||
|
|
|
|
#2 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
[b]Ha bu arada, özel konuardan da bahsetmiştim Onur'uma.
Kız arkadaşım ile aramızdaki sorunlardan falan. Dertleşmiştik. Bundan da bahsetsin biraz. Wardom'um bilmediği çok şey var benim dış dünyadaki yaşantım hakkında. ![]() Alıntı:
Arkadaş gibi takılıp karınızın, kızınızın bilgilerini, siz kendi sıkıntınızı ya da hayatınızdaki herhangi birşeyden bahsediyorum zannedip de muhabbet ettiğiniz sırada başkalarına verebilecek karakterde bir insanmış demek ki kendisi. Gila için birşey diyemiyorum şimdilik. Kendisi cevap verecekmiş. Eğer gerçekten de konuşmalar var ise elinde. Ben bütün konuşmaları isterim. Velhasıl Kelam. Alttaki cümlenin anlamı da bu şekilde yerini bulur sanırım Alıntı:
Evet bunu her zaman söyler. Benim bu forumda ya da başka yerde ne söylediğimi hiçkimseden esirgemeyen birisi olduğumu herkes bilir. Birşey söylemişsem eğer, bilmiyorum ne söyledim. Bunu da burada yönetimdeki herkes, hatta üyelerin çoğu da biliyordur. Neyin konuşma alıntılarını yayınlayacaklaar merak ediyorum. Ancak Benim tek çekincem şudur; Olur ki, dangerious'un söylemesine göre; dangerious ile birisi konuşup da iyi haline aldanıp, bazı kendinizle ilgili özel anlarınız ya da, ailenizden bahsedip, sadece sır olarak kalması gerektiğine inandığınız şeylerden bahsedip dertleştiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuzdur. forumu ilgilendirmeyen, msn. konuşmaları ya da başka iletişim yollu konuşmalar burada yayınlanacakmış. Ben de merakla bekliyorum ama, özel hayatımızdan bahsettiğim için şu anda tiksiniyorum. Yoksa benim bu forumla ya da yönetimle, ya da üyelerle, ya da herhangi bir konuda ne düşünüyorsam, bunu heryerde söylemesini bilen birisiyim. Bunu yönetimden tutun da en yeni gelmiş kullanıcı bile bilebilir. Dediğim gibi tek çekincem; Özel hayatımın birbirlerinin elinde oyuncak gibi paylaşmış olduklarını söylemesidir dangerious'un. Hala bu forumda olduğu için de tiksiniyorum. Beni de yönetimde neden eleştirdiğini Gila'nın şimdi daha iyi anlıyorum. Yöneticilere beni kötülemesinin yanında; neden çekindiğini de anlıyorum şimdi. dangerious benim için bu gece bu yazıyı yazana kadar, kendisine de söylediğim gibi, msn.den her ne kadar silsem de ( silmekte ne kadar da haklıymışım) benim kardeşimsin diyordum. Ama, Bundan sonra bir insna olarak bile görmek istetmiyorum. Gila ne koyacaksa da kabul ediyorum. Çünkü benim saklayacak hiçbirşeyim yok. Sadece özel yaşantım hakkındaki yazıları bari paylaşmayın be. Sinirlerim bozuldu şimdi. Helal olsun sana dangerious. Benim hiç bir konudan çekincem yoktur. Küfür de etmişsem ettim derim. Ben ki küfür etti diye kız arkadaşımdan ayrıldım. Hem de bana değil, hiç tanımadığım salağın tekine. Eğer bir insan sınırlaarı zorlamışsa, ona da ederim. Hayatımda 3 kişiye ş.rfsiz dedim. artık 4. demek istemiyorum. Susuyormuş. Bakalım neler yazılacak, ne karar verilecek. Düzenleyen HasretGÜMÜŞ : 27-09-2011 at 04:43. |
||
|
|
|
|
#3 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Alıntı:
![]() Bu aşağıdaki konuyu hortlatmışsın, sabaha karşı olan bu saatlerde nescafe'mi yudumlarken sadece "aynaya bakman" gerektiğini yazdım aşağıdaki konuya. http://www.wardom.com.tr/on-yargili-...k-t192705.html Bunda bir düşmanlık mı sezdin? abicim yazık olmuş.Oysaki ben seni sever ve sayarım. (önyargı 1) Ben sana gerekli cevabı orada verdim ve saçmalamamanı gerektiği uslub ile, gerekli kişinin sana cevap vermesi için mesaj atacağımı söyledim ama sen orda dahada çok saçmalamışsın. Herneyse, derin bilgi dediğin sana düşmanlık filan beslemiyorum herhangi bir tavır takılmıyorum ve saygı çerçevesinde üslubu ile mesaj atıyorum şu anda olduğu gibi. Düello mu o ne kim ile kim arasında yapılır ben ile ne alaka? (seninle ne diye düello atacağım yahu saçmalama) Nereden çıkardıysan komik... Alıntı:
http://www.wardom.com.tr/on-yargili-...k-t192705.html Yukarıdaki konuda; Kötü birşey söylemediğimi kasıt ettiğim yer "aynaya bakman gerekli" dediğim yerdi. (önyargı 2) Yok msnden küfür edilmiş sana bilmemne bunları geçiceksin, neden dersen konu ile alakasız diyen özelden bahseden sensin. Evet ben sana 5-6 ay önce msnden gülerek "abi senin aq" xD demiştim. Daha sonra bunu gerçekten kötü yönde algıladığında açıklamayı yapıp özür dilemiştim ![]() Evet evet.. Bu Wardom'u ilgilendirmiyordu tabi. Sen her iki konu içerisine de kusmuşsun ama olsun, özele saygın budur anlayışla karşılarım. ![]() Demişsin ki konu içerisinden neden sarf ediyorsun, ben yorumumu bıraktım. Tabikide önce aynaya bakıcaksın, millete bu şekilde atarlı konuşana kadar tabikide aynaya bakıp önce kendin önyargısız davranacaksın Maalesef önyargılı davranabiliyorsun çoğu zaman. ![]() Bunları okurken kalbim ağrıyarak, elim ayağım sinirden titreyerek yazdım. Ben senin kız arkadaşın ile ilgili iyi veya kötü birisine birşey söylediysem dünyanın en şerefsiz insanıyım kansızım. Sen bana iftira atıyorsun şuanda gila'da burda gelince emin ol açıklama yapacaktır. (Böyle birşey olmadığına dair). Aksi bir durum varsada yazacaktır. Diyeceğim şu ki senin ananı.. anam gibi bilirim senin bacını.. bacım gibi bilirim. Umarım tek tek cevap verebilmişimdir. ![]() İftiralarını, önyargılarını ve seni beni bu gece üzdüğün için Allah'a havale ediyorum. |
||
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
|
Hala yazıyor musun ?
Yüzün var mı hala? |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Cevapla dedin cevapladım hemde tek tek ?
Sonrada halâ yazıyor musun ? diye salakça bir soru soruyorsun Pekiii.., madem yüzümü kızartacak birşey yapmışım. Bunları tek tek ispatla. İnsanoğlu isen! Harbidende bokunu çıkardın madem saçmalamanın devam et bakalım niyetin nedir sonucu ne olacak göreceğiz. |
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Kişisel sorunlarınızı ya aranızda çözünüz yada düello bölümünü kullanınız
![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Wardom'da En Fazla Neyi Merak Ediyorsunuz? | Özgür's | Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız | 11 | 06-11-2010 22:17 |
| 32 bit ve 64 bit işletim sistemleri / donanımları üzerine merak edilenler | Forum ustası | Donanım İnceleme | 2 | 30-06-2010 14:58 |
| 32 bit ve 64 bit işletim sistemleri / donanımları üzerine merak edilenler | Makaveli | Donanım İnceleme | 7 | 24-05-2010 14:31 |
| Hep merak etmişimdir nasıl yapıldıgını Merak ediyorsan yada çözümü biliyorsan içeri | Nuri Kaptan | Yardım | 11 | 06-05-2010 16:12 |
|
|