DB Açığının çok yönlü açıklaması burada...Beyler sizlere daha iyi tavsiyeler vermek isterim bu konuda.... Mesela çeşitli asp webmasterleri yaptıkları forum sitelerini görücüye çıkarıyor.. Bize ne faydası olur bunun derseniz. Mesela UzmanWebNet veya MaxWebPortal dan bedava
Konu turkhacking tarafından açılmış, 862 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
DB Açığının çok yönlü açıklaması burada... konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 862. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129233 Yer: VBasic 6.0-PHP5.0-SQL
Karma etkisi: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 137746
|
Beyler sizlere daha iyi tavsiyeler vermek isterim bu konuda....
Mesela çeşitli asp webmasterleri yaptıkları forum sitelerini görücüye çıkarıyor.. Bize ne faydası olur bunun derseniz. Mesela UzmanWebNet veya MaxWebPortal dan bedava hazır portallar herkese sunuluyor. Biz de bu sitelerden sürekli hazır portal indirelim güncellemeleri takip edelim.. Bu portalların hepsindeki değişik mdb dosyasıının isimleri hep değişik olmuştur Biz de o portalları indirip DB klasöründe üye listesinin olduğu mdb dosyasının ismini aklımıza yazıp...Ve google a girip mesela uzmanwebnet in yazdığı hazır portalsa onun ismini yazıyoruz ve aratıyoruz sonra sayfalar ilerledikçe mdb dosyaları karşımıza yavaş yavaş çıkmaya başlıyor... Bu gün kendi kullandığım eski bir portaldan esinlenerek bir tane mdb buldum tabi site daha önceden index i yemiş bile benden önce davranmışlar Bunun gibi sizde çoğaltabilirsiniz..Despinanın anlattığına benzer olarak söyledim bunları.. Onun örneğinden yola çıkarak çok çeşitli site den mail çalabilir ve index basabilirsiniz. http://dosyam.net/?id=5ne4qp Şifresi = despina Bu adres despina arkadaşımızın örneğidir.. Bu videoyu izledikten sonra daha da geliştirebilirsiniz kendinizi.. Ama dikkat!! Bu videoda yapılan yöntem sadece türk sitelerine aittir!!! Bu yüzden sadece uyarırsanız iyi olur... şimdi söyle bir şey deneyin google girin ve bunlardan birini yazın... Kod:
1. kod: "parent directory"admin.mdb 2.kod data filetype:mdb ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=160098 Bu yüzden siz şimdi bu arama kelimelerini çoğaltın kendiniz.. Mesela arama motoru olarak sadece google ı kullanmayın veya aranılacak kelimelerde oynama yapın.. user.mdb admin.mdb member.mdb members.mdb users.mdb vesaire bunları google da nasıl aratırız mesela google ın ingilizce arama motoruyla ve ya fransızca motoruyla vs. türkçe olmayan dili seçin gelişmiş aramadan ve dünya çapında takılın Hash cracker olarak sadece gdataonline değildir daha bir sürü md5 kırıcı siteler ve programları bulunmaktadır ![]() Benden şimdilik bu kadar eksiklik falan olursa burada gene tamamlamaya çalışırım... Daha önce verildi mi bilmiyorum ama çok yönlüye çevirip kendiniz de bir şeyler üretesiniz diye bunları yazma gereği duydum... Saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #139196 Yer: Arayıpta Bulamadığınız Yerde!
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3707
|
Paylaşım güzel bi bakalım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|