Dbimage 'te resim problemiMerhaba arkadaşlar... İKi gündür kafayı yiyeceğim sorunumu çözemedim... Access veritabanımda Ole nesnesi ile Resim girişi yaptım... Delphi formumda Adoconnection, Adotable ve datasource ile bağlantılarımı yaptım... bütün verilerimi getiriyor sadece Dbimage
Konu east_blood tarafından açılmış, 390 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Dbimage 'te resim problemi konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 390. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #330278
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar... İKi gündür kafayı yiyeceğim sorunumu çözemedim... Access veritabanımda Ole nesnesi ile Resim girişi yaptım... Delphi formumda Adoconnection, Adotable ve datasource ile bağlantılarımı yaptım... bütün verilerimi getiriyor sadece Dbimage te resimlermi göstermiyor... Hata olarrak "bitmap is not valid" veriyor... uses a jpeg unitini ekledim ama hala daha bu problemi çözemedim... yardımcı olursanız çok sevinirim... bişi mi eklemem lazım ne yapmam lazım bilemiyorum... yeni başladığım için işim içinden de çıkamadım... şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #532617
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Delphi kodlamasında görsellik olarak bitmap olmalı uzantısı jpeg i kabul etmiyor. nasıl yapılacağı konusunda fikrim yok
Ama bitmap olucak. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| KekSoft FotoBatch v5.1.3 Build 818 ( Toplu resim işleme ve dönüştürme ) | volkan_al | Programlar | 1 | 10-10-2009 09:58 |
| Online Resim Editör Siteleri | onrt48 | Bookmark | 9 | 17-05-2009 23:22 |
| Resim Albümü için küçük bir proje örneği (İstek Üzerine) | edesh | Visual Basic | 3 | 12-02-2008 23:15 |
| Imageshack'tan resim yükleme (Detaylı anlatım) | morton | Çöp Kutusu | 4 | 19-01-2008 23:01 |
| Resim Formatları | serkanfenerium | Photoshop | 3 | 25-06-2005 21:59 |
|
|