dedicated ile saldırıA rkadaşlar sadece saldırı yapmak için dedicated almayı düşünüyorum.. anca bir deicated in saldırı konusunda yapabilecekleri halkında bilgim yok nasıl ne sekilde olur.. ne kuıllanılır.... istedigin serveri iyi bir saldırı
Konu devrim_havarisi tarafından açılmış, 726 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
dedicated ile saldırı konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 726. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #336
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
A rkadaşlar sadece saldırı yapmak için dedicated almayı düşünüyorum.. anca bir deicated in saldırı konusunda yapabilecekleri halkında bilgim yok nasıl ne sekilde olur.. ne kuıllanılır....
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=23457 istedigin serveri iyi bir saldırı ile kapatabilirmisin bu konularda deneyimli arkadaşlar bana bilgi veririse mutlu olurumm... şimdiden saolun |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
|
makina degil makinaya büyük caplı saldırı yapmayacagım sadece bir iki irc serverina saldıracagım ....
firma ile anlaştıjm extra para ödüyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16361
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29747
|
arkadaşım irc serveri makine deilmi ? adam anatmış sana daha ne soruyon işte...... alllla.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
|
ne mankinası blader... irc serverinin servislerini makinayı indirince mi cökertirsin ...
saçma saçma konuşma söyle diyim serveri askıya alıcam saldırı ilee.. beliki daha anlaşılır olmuşturr... yardımcı olanlarla tşkk.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
|
yaw biri net cevap yazsın arkadaşlar daha önce yapıpta deneyimi olan arkadaşlar vardır eminimm.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18136
|
Gelen boş konuşuyor giden boş konuşuyor. Kimse demiyor güzel kardeşim DDos çakarsın Sunucu iptal. Ancak arkadaşımın uyardığı gibi firma buna pek göz yummaz çünkü yüklü miktarda çıkış oluyor ve genelde bu tür saldırılarda uyarı tekrarında kapatma olur. Yinede yaparım ben uyuzum diyorsanda,birileri yapamazsınız da diyorsa Server Ip verirsiniz 15 20 dakikalık "gösteri" amaçlı konuşuruz Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=23457 İyi işler. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8391 Yer: SaMSuN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1026