delirmek üzereyim...ya arkadaşlar dün akşam aydın körfez dershanesi egemenlik şubesine gittim... içeride ;Atatürk ile ilgili hiç bir şey yok, istiklal marşı yok, Atatürkün gençliğe hitabesi yok, ilkokul çocuklarının elinde olurya bayramlarda
Konu alpi_09 tarafından açılmış, 604 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
delirmek üzereyim... konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 604. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
ya arkadaşlar dün akşam aydın körfez dershanesi egemenlik şubesine gittim... içeride ;Atatürk ile ilgili hiç bir şey yok, istiklal marşı yok, Atatürkün gençliğe hitabesi yok, ilkokul çocuklarının elinde olurya bayramlarda kağıt bayraklar onlar kadarda Türk bayrağı var sınıflarda ... bu ne demektir ya... adamlardaki cesarete bakın yomu bunlara dur diyecek birileri...
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20559 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 68
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6060
|
Dostum sonunda dersane.. Ben de dersaneye gittim mesela oss hazirlik, kpss hazirlik, ehliyet kursu.. Ve hicbirinde dediğin ataturk portrelerini hatirlamıyorum...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71884 Yer: bırakıcam bu işleri,gidicem buralardan
Karma etkisi: 83
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7685
|
çok haklısın bazı yerlerde bu konuya gerekli özen gösterilmiyor.bizim fakültede bile amfilerde bayrak yok
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109450
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Doğrusun he ben şimdi öss hazırlık için dersaneya gidiyorum sınıfa ben koydum hocanın teki kaldırdı müdür kızıyormus sadece onun istediği şeyler olacakmışşş:-(
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
benim anlamadığım milli eğitim müfettişleri nerede...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Milli eğitim müfettişlerinin olup bitenlerden haberi varmı sence ,olsa Taliban kamplarına dönen bazı kuran kurslarıyla ilgilenirlerdi.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16008
Karma etkisi: 411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40257
|
Suç duyurusunda bulunabilirsiniz.MEB bünyesine bağlı bütün kurumlarda İstiklal Marşı ve Türk Bayrağı yönetmelikleri geçerlidir.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
En Agresif Üye
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75806
Karma etkisi: 5715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 570659
|
Harbiden bizim MEB bi ise yaramiyor ya...
Basartuye yasak bi Turkiyede var bide ataturkun resmini duvara asmayan bi Turkiyede var olacak ismi harbi... Allah Allah nasil asmazlar ya olmaz ki ya Hadi ya |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83522 Yer: Kastamonu37
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3672
|
Normaldir.Atatürk'ü sevmeyen,istemeyen,gençliğin de sevemesini istemeyen birçok insan var!Belki bilmiyorlar bu ülke için neler yaptığını,belki de bilmek istemiyorlar!Bırak dostum zorla güzellik olmaz!Atatürk zorla kabul ettirilecek bir insan değil çünki...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
En Agresif Üye
|
Onlar için Önemli olan Atatürkün kendisi değil.. onların Türkle Türk devleti ile sorunları var... yakacaksın bunları diridir ... çok zoruma gidiyor arkadaşlar ya...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83522 Yer: Kastamonu37
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3672
|
Alıntı:
Hangisine sorsan Ülkemi seviyorum der?Düşmana ilk kurşunu ben sıkarım der?Ama Atatürk'ü sorsan utanmadan sıkılmadan açıklar arsız,kanı bozuk düşüncelerini! Öyle yıkanmış beyinleri!Çünki Atatürkçü düşünce birlerinin işine gelmiyor ve asıl Tehlike o küçük dershaneden gelmiyor da daha başka yerlerden geliyor!O dershane sadece küçük bir taş parçası onlar için! Yıllarca soruna küçük bir taş parçası olarak baktık!Belki de korktuk!O yüzden şimdi Barzani konuşuyor!O yüzden şimdi Pkk var! Gerçek düşmanımızı artık görelim,düşmanımıza dost diye sarılmayalım!saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
aydın da boyle birşey olmasına,olaya şaşırdığımdan daha çok şaşırdım...Ulan hep derdimm ki EGE İLLERİ AYDIN İNSANLARLA DOLUDUR HOŞGÖRÜLÜDÜR MEDENİDİR.CUMHURİYETÇİDİR AMA ..........mmaaleesefff.... desene alpi_09 kardeşim
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16008
Karma etkisi: 411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40257
|
Bu Tüzük; Türk Bayrağının ve özel bayrakların standartlarını, bayrağın hangi kumaşlardan yapılacağını, hangi kapalı yerlere konulacağını, nerelere fon olarak takılacağı veya asılacağını, kamu kurum ve kuruluşlarında ve bunlar dışındaki yerlerde ne zaman ve nasıl çekileceğini, nasıl katlanacağını, Türk Silahlı Kuvvetleri yüzer birliklerinde ve Türk bandıralı ticaret gemilerinde Bayrak çekme ve indirme zamanlarını, Bayrak çekilirken ve indirilirken yapılacak törenlere dair hususları, kimlerin tabutlarına bayrak örtülebileceğini, ulusal geleneklere göre Bayrağın diğer kullanılma şekli ve yerleri ile Türk Bayrağı Kanununun uygulanmasına dair diğer esasları kapsar.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=123522 SÜREKLİ BAYRAK ÇEKİLECEK YERLER Madde 9 - (Değişik madde: 16/04/2001 - 2001/2130 S.Tüz./4. md.) Bayrağın sürekli çekili kalacağı kuruluşlar aşağıda gösterilmiştir: A) Cumhurbaşkanlığı, B) Türkiye Büyük Millet Meclisi, C) Anıtkabir, D) Hükümet Konakları, E) Polis, jandarma, hudut ve gümrük muhafaza karakolları ile hudut kapıları, F) Bağımsız takım ve bölükler ile daha üst askeri birlik veya karargahlar, G) Eğitim ve öğretim kurumları, H) Köy ve mahalle muhtarlıkları, İ) Yukarıda gösterilenler dışındaki kamu kurum ve kuruluşları, J) Kamu kurum ve kuruluşlarına ait fabrika ve işletmeler. HER GÜN BAYRAK ÇEKİLECEK YERLER. Madde 10 - (Değişik madde: 16/04/2001 - 2001/2130 S.Tüz./5. md.) Seyir halinde bulunan gemilerle demirli, şamandırada, rıhtımda bağlı gemiler ve diğer deniz araçlarında her gün Bayrak çekilir. Seyir halinde bulunan gemiler, Bayraklarını geceleri de çekili bırakabilirler. MİLLİ BAYRAM, GENEL TATİL VE HAFTA TATİLİNDE BAYRAK ÇEKİLECEK YERLER Madde 11 - (Değişik madde: 16/04/2001 - 2001/2130 S.Tüz./6. md.) Milli Bayram, genel tatil ve hafta tatili günlerinde Bayrak çekilecek yerler aşağıda gösterilmiştir: A) Tören düzenlenen alanlar ile yönetmelik veya yönergelerde belirlenen tören alanları, B) Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, C) Siyasi parti merkez, il ve ilçe teşkilatları, D) Fabrikalar, E) İşletmeler. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|