Delphi de Program Yapıyorum Yardım İstiyorumarkadaşlar buna benzer konu açıldıysa kusura bakmayın!aramadan benim konuya dair bi bilgi bulamdım delphi de bir program yapmak istiyorum ama gereki meteryalleri arıyorum Program şu: telefonumdaki müzik,video,program,klasörleri pc deki belirttigim
Konu ballyunuvar tarafından açılmış, 94 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Delphi de Program Yapıyorum Yardım İstiyorum konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 94. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #569521
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar buna benzer konu açıldıysa kusura bakmayın!aramadan benim konuya dair bi bilgi bulamdım
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511874 delphi de bir program yapmak istiyorum ama gereki meteryalleri arıyorum Program şu: telefonumdaki müzik,video,program,klasörleri pc deki belirttigim bi klasöre kopyalayacak fakat bir sonraki login oluşumda telefondaki yenilikleri kontrol edecek ve nerde yenilik varsa onu pc eki klasöre yedekleyecek. Bilgilerinizi ilgi ve alakanızı bekliyorum... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yardım Pc de 1 defa Çalışan Program Bi daha Açılmıyo. | CΛbєzΛFuєrtєҲ® | Çöp Kutusu | 2 | 26-05-2008 11:31 |
| Vista yardım ve Program arıyorum... | X_yAzAr_X | Programlar | 2 | 06-11-2006 18:37 |
|
|