Delux world DLK 5005 KLAVYE driver ariyorumarkadaslar TEKMAR dan delux world DLK-5005 marka klavye aldım eve geldim disketi taktım 98 ve 2000 driverları var. hemen tekmara geri goturdum ve yeni disket aldım...sonuc...onun da içinden aynısı cıktı...kafayı
Konu beco35 tarafından açılmış, 2039 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Delux world DLK 5005 KLAVYE driver ariyorum konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 2039. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77039
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaslar TEKMAR dan delux world DLK-5005 marka klavye aldım eve geldim disketi taktım 98 ve 2000 driverları var. hemen tekmara geri goturdum ve yeni disket aldım...sonuc...onun da içinden aynısı cıktı...kafayı yedirdiler bana...bi daha tekmardan bişey almam...elinde olan varsa bi yardım lütfen
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
arkadaşım klaveyenin ne driverini istiyosun anlamadım multimedia sürücüleri galiba 2000 sürücüsünün uyması lazım zaten xp genellikle otomatik olarak algılıyor multimediaları driver istemiyor ama yinede xp driveri diyorsan ürünün ana sayfası burası buradan driverini isteyebilirsin mail atarak
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|