Denetim masasında remote controlNetworkteki bazı pc lerin denetim masasında remote control adında bir program var direk denetim masasına logo atmış.Fakat prog/ekle kaldırda bulamadım.Nasıl silebilirim bu programı.DameWare olabilirmi,bunu silmek için bu programımı kurmam gerekiyor...:confused:
Konu eray_dogu tarafından açılmış, 400 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Denetim masasında remote control konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 400. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9447
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 60
|
Networkteki bazı pc lerin denetim masasında remote control adında bir program var direk denetim masasına logo atmış.Fakat prog/ekle kaldırda bulamadım.Nasıl silebilirim bu programı.DameWare olabilirmi,bunu silmek için bu programımı kurmam gerekiyor...
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9447
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 60
|
Sms 2003 olduğunu buldum.sytem managment service hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar,Nasıl silebilirim bu programı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
windows tuşu + R ye bas
çalıştır cıkacaktır services.msc yaz eğer o program servis olarak çalışıyorsa durdurabilirsin. Prog. Ekle kaldıra gir windows bileşeni yükleye bak orda herhangi bir girdi varmı sms2003 ile ilgili.. Ama sanki sms2003 değil gibi sendeki.. http://www.microsoft.com/smserver/default.mspx |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|