Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Ders olan efsane oyunhttp://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20100831055541_game.jpg Bu efsane oyun, artık okulda bir ders! Bilgisayar oyunlarını sakın küçümsemeyin; aksi halde sınıfta kalabilirsiniz. İşte ders olan oyun... Dünyanın en popüler strateji oyunları arasında yer alan ve Güney |
|
|||||||
Ders olan efsane oyun konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 264. |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 69512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6948527
|
![]() Bu efsane oyun, artık okulda bir ders! Bilgisayar oyunlarını sakın küçümsemeyin; aksi halde sınıfta kalabilirsiniz. İşte ders olan oyun... Dünyanın en popüler strateji oyunları arasında yer alan ve Güney Kore'de milli bir spor sayılan Starcraft 2 artık okulda bir ders! Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=416396 Florida Gainesville'de bir okul 'StarCraft'ta 21. yüzyıl yetenekleri' isimli, 2 kredilik bir ders başlattı. Haftalık olarak oyun ve kayıtlı maçların analizinden, gerçek-oyun dünyası arası konseptlerin analizinden oluşan dersin amacı iş yaşamında başarıyı arttırmak. Oyunda farklı ünitelerin yönetimini ve doğru ünitenin, doğru yerde kullanımını iş yaşamıyla kıyaslayan dersin bir benzeri de Amerika'nın en prestijli üniversitelerinden olan Berkeley'de veriliyor. Problem çözme yeteneklerinde modern çağın getirdiği teknolojik anlayışı sınıfa taşımayı hedefleyen dersin büyük ilgi gördüğünü söylemeye gerek var mı? Kaynak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
Vay be bunu da mı görecektik
![]() -bugün derse iyi çalıştın mı evladım -evet hocam sabaha kadar oynadım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #450196 Yer: Karabük
Karma etkisi: 8541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853954
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #339402 Yer: im seni
Karma etkisi: 19546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1954058
|
olum bırak artık oyun oynamayı
anne ben oyun oynamıyorum ki öğretmenimin verdiği chapterı tamamlamaya çalışıyorumödevim bitsin daha oyunda oynıyacam ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #227403 Yer: istanbul
Karma etkisi: 11051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1104642
|
bi bu eksikti..
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|